MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gediz Elektrik kesse de kesmese de mağdur ediyor!
Güncel
15 Nisan 2023 Cumartesi 23:22

Gediz Elektrik kesse de kesmese de mağdur ediyor!

Yaptığı sık elektrik kesintileri nedeniyle İzmirliler'in kabusu olan Gediz Elektrik, bu kez farklı bir yöntemle mağdur etti. Gediz Elektrik, Cumartesi günü saat 10.00 ile 16.00 arasında elektrik kesintisi yapılacağını duyurmasına karşın elektrikleri kesmedi. Kesinti duyurusu nedeniyle o gün dükkanını kapatan pastane işletmecisi Alper İzbul, "Haftanın en yüksek cirosunu yapacağımız gün Gediz Elektrik yüzünden kapalı kaldık" diyerek tepki gösterdi.

SONKALEİZMİR- İzmir'de ve özellikle Güzelbahçe bölgesinde yaptığı sık elektrik kesintileri nedeniyle yurttaşları canından bezdiren Gediz Elektrik, bu kez farklı bir yöntemle mağduriyet yarattı. Gediz Elektrik, önceki gün birçok platformdan Güzelbahçe'nin çok sayıda mahallesinde cumartesi günü uzun süreli elektrik kesintisine gidileceğini duyurdu. 15 Nisan Cumartesi günü saat 10.00 ile 16.00 arasında yapılacak 6 saatlik kesintiye ilişkin bilgilendirme, bölgede oturan yurttaşlara SMS olarak da yollandı.

GÜNLER ÖNCESİNDEN DUYURDULAR AMA YAPMADILAR

Güzelbahçe sakinleri, kesintiye yönelik kendilerince bazı tedbirler aldı. Ancak, Gediz Elektrik'in günler öncesinden duyurduğu elektrik kesintisi yapılmadı. Elektrik dağıtım şirketindeki bu ciddiyetsizlik yurttaşları şaşırtırken, kesinti olacağı için dükkanını kapatan pastane işletmecisi Alper İzbul'u isyan ettirdi.

EN ÇOK CİROYU YAPACAĞIMIZ GÜN KAPALI KALDIK!

Gediz Elektrik'e tepki gösteren Yelki'deki Laylay Pastanesi'nin sahibi Alper İzbul, "12 Nisan'da telefonuma Gediz Elektrik'ten gelen bildirimde 15 Nisan Cumartesi günü 10.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacağı yazıyordu. Teyit etmek için Gediz Elektrik'in internet sitesine de baktım. Aynı tarih ve saatlerde planlı kesinti yapılacağı burada da yazıyordu. 6 saatlik sürede soğutucu teşhir dolabını çalıştıramayacağımız için pastaneyi en çok iş yaptığı cumartesi günü kesinti nedeniyle kapatmaya karar verdik. Ancak bildirilen kesinti yapılmadı. Bu nedenle belki haftanın en yüksek cirosunu yapacağımız gün Gediz Elektrik yüzünden kapalı kaldık. Ekonomik tablo yüzünden zaten zor durumda olan esnaf, yanlış bilgilendirme nedeniyle mağdur edildi. Yüklü elektrik faturalarını tahsil etmeyi bilen Gediz Elektrik'in esnafın mağduriyetini tazmin etmesi, gidermesi gerekir" dedi.

ACABA PİYANGO NE ZAMAN

Şimdi, Gediz Elektrik'in "yatırım tesislerinin devreye alınması" gerekçesiyle yapacağı elektrik kesintisinin Güzelbahçe sakinlerini hangi gün vuracağı merak konusu oldu.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir