MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fuar Kupası'nda şampiyon belli oldu
Spor
5 Eylül 2019 Perşembe 15:46

Fuar Kupası'nda şampiyon belli oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü'nen ev sahipliğinde düzenlenen 2019 Hentbol Fuar Kupası'nda Muratpaşa Belediyesi şampiyonluğa uzandı. İzmir BŞB 2 galibiyetle turnuvayı tamamlarken, Yalıkavak ise 1 kez sahadan galip ayrılabildi. 

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediyespor'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2019 Fuar Kupası'nda Muratpaşa Belediyesi şampiyon oldu. Çift devreli lig usulüne göre organize edilen turnuvada Muratpaşa Belediyesi 3 galibiyet elde ederken, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü 2, Yalıkavak SK ise 1 kez sahadan galip ayrıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman, turnuva sonrası yaptığı değerlendirmede takımlara, idarecilere, antrenörlere ve sporculara teşekkür ederken, "Yeni sezon öncesi hakem ve gözlemcilere başarılar dilerim" diye konuştu. 

Başkan Ersan Odaman Muratpaşa Belediyespor’a, İzmir Büyükşehir Belediyespor’a Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Yelekli, hakemler adına Melih Çobanoğlu’na Gençlik Direktörü Kemal Özdönmez ve gözlemciler adına Hıdır Böyük’e ise Genel Sekreter Mustafa Ağme plaket takdim etti. 


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir