MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Firari Eylem Tok ve oğlu ABD'de görüntülendi!
Güncel
14 Mart 2024 Perşembe 09:23

Firari Eylem Tok ve oğlu ABD'de görüntülendi!

Eyüpsultan'da ehliyetsiz araç kullanırken ATV sürücülerini ezen, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açan Timur Cihantimur ve onu kaçıran annesi yazar Eylem Tok ABD'de görüntülendi. Cihantimur'un güldüğü anlar objektife yansıdı. Söz konusu kareler sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok ile estetik cerrahı Bülent Cihantimur'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur, ATV araçları ile emniyet şeridinde bulunan gruba çarparak Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açmış, dört kişiyi de yaralamıştı.

Anne Eylem Tok ise olayın ardından çocuğunu önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçırdı. Firardaki anne-oğulun New York'taki halleri objektife yansıdı. Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un gülümsedikleri görüldü.

57. Cadde ile 6. Cadde'nin köşesinde objektife yansıyan anne ile oğlunun taksiye bindiği anlar kendilerini fark eden bir kişi tarafından fotoğraflandı. Anne-oğulun ABD'deki fotoğrafları sosyal medyada hızla yayıldı.

TAZİYE İÇİN DÖNMELERİNİ BEKLİYORDU 
Oğlu Oğuz Murat Aci'yi kaybeden baba Özer Aci ise dün savcılıkta Eylem Tok ve oğlunun teslim olmalarının ardından taziye ziyaretini kabul edebileceklerini söylemişti, üçüncü kanallar aracılığıyla ailenin maddi-manevi destek teklif ettiğini anlatmıştı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir