MENÜ
İzmir 34°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Filenin Sultanları, Porto Riko'ya set vermedi!
Spor
16 Eylül 2023 Cumartesi 09:14

Filenin Sultanları, Porto Riko'ya set vermedi!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nin grup aşamasının ilk maçında Porto Riko ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Sultanlar 3-0 kazandı ve elemelere galibiyetle başladı.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde grup aşamasının ilk maçında Filenin Sultanları, Porto Riko ile karşı karşıya geldi. Japonya'nın ev sahipliğindeki organizasyonda Sultanlar sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

TÜRKİYE - PORTO RİKO: 3-0

1. SET: 25-19
2. SET: 25-16
3. SET: 25-14

ÜST ÜSTE 16. GALİBİYET
Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonluğunda üst üste galibiyetler alan Filenin Sultanları, Porto Riko karşısında da serisini devam ettirerek üst üste 16. galibiyetine imza attı.

MİLLİ TAKIM, OLİMPİYATLARA NASIL KATILIR?
Filenin Sultanları, grubunu ilk 2 sırada tamamladığı takdirde Fransa'da yapılacak olan olimpiyat oyunlarına katılma hakkı kazanacak.

Olimpiyat elemelerinde gruplarında ilk 2 sıraya giremeyen ülkelerin olimpiyat umutları bitmeyecek. Paris'te yapılacak olimpiyat şampiyonasına katılamayan ülkeler, elemelerin bitiminde 2024 Milletler Ligi'nde mücadele edecek. Milletler Ligi'nde oluşacak 2024 yılı sıralamasına göre ülkeler, olimpiyat için kota hakkı kazanacak.

Filenin Sultanları, B Grubu'nda ev sahibi Japonya'nın yanı sıra Porto Riko, Bulgaristan, Peru, Arjantin, Brezilya ve Belçika ile karşı karşıya gelecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir