MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fidan ailesinin acı günü... Siyah-beyaz formasıyla uğurlandı
Güncel
17 Aralık 2019 Salı 20:34

Fidan ailesinin acı günü... Siyah-beyaz formasıyla uğurlandı

Bornova siyasetinin önemli ismi Zeynel Abidin Fidan'ın kardeşi, Beşiktaş Çarşı'nın Duisburg temsilcisi Ali Muarrem Fidan, Atatürk Mahallesi Cemevi'nde düzenlenen törenin ardından çok sevdiği siyah-beyaz formasıyla son yolculuğuna uğurlandı. Fidan'ın cenazesine binlerce seveni katıldı 

SONKALEİZMİR-CHP Bornova ve İzmir siyasetinin önemli isimlerinden Zeynel Abidin Fidan'ın kalp krizi nedeniyle 52 yaşında hayatını kaybeden kardeşi Ali Muarrem Fidan, Atatürk Mahallesi Cemevi'nde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Almanya’nın Duisburg kentindeki Beşiktaş Çarşı Cafe’nin sahibi ve Beşiktaş Çarşı’nın Duisburg Temsilcisi olan Ali Muarrem Fidan çok sevdiği siyah-beyaz formasıyla Naldöken Mezarlığı'nda toprağa verildi. Üzerinde adının yazılı olduğu Beşiktaş forması, Beşiktaş Çarşı'nın atkısı ve bayrağıyla defnedilen Fidan'ın cenazesine binlerce seveni katıldı. Alevi ritüellerine uygun olarak yapılan törende deyişler söylendi. Fidan, törenin ardından anne ve babasının yanına defnedildi. 
Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ da "2009-2014 Dönemi Belediye Bşk.Yrd.-Borbel A.Ş.Genel Müdürümüz Zeynel Abidin Fidan ile personelimiz Zeki Fidan'ın kardeşi A. Muarrem Fidan’ı Atatürk Mahallesi Cemevi’nde düzenlenen törenin ardından Naldöken Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurladık" sözleriyle Fidan ailesine taziyelerini iletti.
SONKALEİZMİR ailesi olarak da merhuma Allah'tan rahmet, Fidan ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Merve
 22 Aralık 2019 Pazar 21:58
Ali muharrem abim sen hep bizim kalbimizdesin seni asla unutmayacağız ?? devrim daim olsun
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir