MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Feyzioğlu'dan Sarıgedik'e başarı dileği...
Spor
7 Şubat 2021 Pazar 18:11

Feyzioğlu'dan Sarıgedik'e başarı dileği...

Ankara'da TBB Başkanı Metin Feyzioğlu ile bir araya gelen Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik, "Sayın Feyzioğlu'nun tecrübe ve ileri görüşlülüğü bizim için çok kıymetlidir." dedi. 

Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu ile TBB Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Uzun yıllardır başta Somalı madencilere destek olmak üzere sosyal konularda birlikte çalışmalar yapan Feyzioğlu ve Sarıgedik'in bir araya gelişinde İzmir'deki deprem sonrası TTB'nin İzmir'de depremzede avukatlar için yaptığı çalışmalar başta olmak üzere birçok konuda istişarelerde bulunuldu. Emre Sarıgedik'in İZVAK Başkanlığı için adaylığının da gündeme geldiği buluşmada Feyzioğlu Sarıgedik'e başarılar diledi. 

FEYZİOĞLU'NDAN DİKİLİ AĞAÇ TEMENNİSİ

TBB Başkanı Feyzioğlu, "Türk sporunda ilklerin kenti olmuş İzmir'de adı da kendi gibi dinamik olan bir ekibin elini taşın altına koymak adına irade göstermesinden memnuniyet duydum. İzmir'in sportif başarısı Türkiye'nin sportif başarısı demektir. Umuyorum çıktıkları yolun sonu, İzmir'e spora dikili ağaçlar kazandırarak noktalanır." dedi.

"SAYIN FEYZİOĞLU BİZLERİ ONURLANDIRDI" 

Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Sarıgedik ise, "Sayın Metin Feyzioğlu, bizlere olan inancıyla ve İzmir'e beslediği muhabbetle şahsımı onurlandırmıştır. İzmir'e olan desteğini 30 Ekim'deki deprem felaketinde de görmüştük. Kendisinin tecrübeleri ve ileri görüşlülüğü bizler için çok kıymetlidir." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir