MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fatih Altaylı'dan Alpay Özalan'a dava!
Güncel
25 Ocak 2022 Salı 14:40

Fatih Altaylı'dan Alpay Özalan'a dava!

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, karlı yollar ile ilgili paylaşımını silen Fatih Altaylı'ya ''satılık kalem'' suçlaması yöneltti. Altaylı, Özalan'a dava açacağını belirterek ''Kanıtla bakalım televoleci'' dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı, kendisine "kalemi satılık" diyen AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'a dava açacağını duyurdu. Bilgiyi Habertürk'teki köşesinden veren Altaylı, Özalan'a "televoleci" dedi ve "Hadi gelsin kalemimi sattığım kanıtlasın bakalım" ifadelerini kullandı.

Altaylı dün akşam kar yağışı sırasında İstanbul Beşiktaş'taki Barbaros Bulvarı için “Buraya tuzlama yapılmalı” diye bir tweet attı. Daha sonra tweeti silen Altaylı "Maksadım yetkilileri uyarmaktı. Sonra aşağıda tuzlama aracını görünce tweet'i sildim" dedi.

AK Partili Özalan, Altaylı tweetini silince "Yaptığı paylaşımla farkında olmadan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun beceriksizliğini ifşa eden Fatih Altaylı, korkup paylaşımını sildi. Sonra da kendisini eleştirenlere hakaret etti. Kalemi satılık olanın, paylaşımları da satılık olur! "Yaz" derler yazar, "sil" derler siler!" paylaşımını yaptı. 

Bugünkü köşesinde Özalan'a yanıt veren Altaylı, tweeti silince tepki gördüğünü ve 'troll saldırısına' maruz kaldığını ifade etti. Daha önce pek çok tweetini sildiğini hatırlatan Altaylı, Özalan'a şöyle seslendi:

"Ancak bir troll var ki, onunla mahkemede hesaplaşacağız. Adı Alpay. Soyadı Özalan. Televolelerden hatırlarsınız kendisini. Şimdi vekil yapılmış. Bana “Kalemini satan” demiş. Kendisini hemen dava etmelerini söyledim avukatıma. Hadi gelsin kalemimi sattığım kanıtlasın bakalım." 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir