MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Faik Öztrak'tan Sezgin Tanrıkulu'nun açıklamalarına tepki!
Güncel
21 Ekim 2022 Cuma 17:25

Faik Öztrak'tan Sezgin Tanrıkulu'nun açıklamalarına tepki!

CHP Sözcüsü Öztrak, Sezgin Tanrıkulu'nun kimyasal silah açıklamasına tepki göstererek, "Mehmetçiğimizin sicili temizdir. Öyle hassas ve istismara açık bir konuda ulu orta açıklama yapılması yanlış olmuştur, doğru bulmuyoruz." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, gündemi değerlendirdi. 

"TSK'nın gerçekleştirdiği operasyonlarda kimyasal silah kullandığı iddia edilmişti. Hatta o iddiayı gündeme taşıyan isimlerden biri de CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu. Bu konunun araştırılması için bir soru önergesi vereceğini söylemişti. O önerge verilecek mi? CHP bu iddialara nasıl bakıyor?" sorusunu Öztrak, "TSK, terörün en sıcak günlerinde bile kimyasal silaha asla tevessül etmemiştir. Mehmetçiğimizin sicili temizdir. Öyle hassas ve istismara açık bir konuda ulu orta açıklama yapılması yanlış olmuştur, doğru bulmuyoruz" diye yanıtladı.

NE OLMUŞTU?

Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığı yönündeki iddiasını ardından CHP'li Sezgin Tanrıkulu da konu hakkında Meclis'e soru önergesi vereceğini söyledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir