MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FIRSATÇILIĞIN BU KADARINA PES!
Güncel
3 Kasım 2020 Salı 17:30

FIRSATÇILIĞIN BU KADARINA PES!

Depremin acısını yüreğimizde hissettiğimiz günlerde fırsatçı esnaf pes dedirtti. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin depremde olmasını fırsat bilerek Göztepe Köprüsü'nün bitişiğindeki yeşil alanı tahrip eden 'Kumrucu İzzet' isimli firma, masa sandalye atmak için gece yarısı beton döktürdü. İhbar üzerine olaya müdahale eden Büyükşehir ekipleri alanı eski haline getirmek için çalışma başlattı

SONKALEİZMİR-İzmir, şimdiye kadar 107 yurttaşın yaşamını yitirdiği depremin yaralarını sarmaya çalışırken 'Yuh artık' dedirten bazı haberler de gelmeye başladı. Göztepe Köprüsü'nün yanında faaliyet yürüten Kumrucu İzzet isimli bir işletmenin sahibi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin depremde olmasını fırsat bilerek, gece yarısı köprünün bitişiğine masa sandalye atmak için yeşil alanı tahrip etti. 
Bitkileri söküp alana beton attıran kumrucu, apar topar köprünün bitişiğini masa ve sandalyelerle doldurdu. 
Köprünün yanındaki bitkilerin sökülüp beton atıldığı anlar kare kare fotoğraflanırken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri ihbar üzerine olaya hemen müdahale etti. 
Masa ve sandalyeler kaldırıldı, alanın eskisi gibi yeşillendirilmesi için çalışma başlatıldı. Firmaya ise idari para cezası uygulandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir