MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Evde kal-mamaya ısrar! Başkan, bankları kaldırtacak
Güncel
21 Mart 2020 Cumartesi 17:35

Evde kal-mamaya ısrar! Başkan, bankları kaldırtacak

Koronavirüs salgınının iyice yayılması ve ölüm sayısının artması İzmir’deki yaşlıları korkutmadı. Güneşli havayı fırsat bilen çok sayıda yurttaş, Güzelyalı Parkı’na akın etti. Özellikle ilerleyen yaşlardaki yurttaşların 1 metre mesafesini gözetmeden dip dibe oturup sohbet etmesi dikkat çekti. Konak Belediyesi’nin parktaki bankları kaldıracağı öğrenildi.

SONKALEİZMİR- Tüm yetkili ağızlardan ve kitle iletişim araçlarından duyurulmasına, “gerekmedikçe evinizden çıkmayın” mesajları verilmesine karşın yurttaşların koronavirüs konusundaki vurdumduymazlığı sürüyor. Salgının iyice yayılması ve ölüm sayısının artması da İzmir’deki yaşlıları korkutmadı. Güneşli ve güzel havayı fırsat bilen çok sayıda yurttaş, Güzelyalı Parkı’na akın etti. Özellikle ilerleyen yaşlardaki yurttaşların 1 metre mesafesini gözetmeden, dip dibe oturup sohbet etmesi, eldiven ve maske de kullanmaması dikkati çekti. Bir çok yurttaş da sanki koronavirüs salgını yokmuş gibi, köpek gezdirip arkadaşları ile birlikte çiğdem çıtlattı.

BANKLAR KALDIRILACAK

Ancak, bu görüntüler Konak Belediyesi’ni harekete geçirdi. Başkan Abdül Batur’un talimatı üzerine Güzelyalı Parkı ve yurttaşların kalabalık olduğu Konak’taki tüm parklarda bankların kaldırılacağı öğrenildi. Konak Belediyesi ekipleri, bankları sökmek için parklara hareket etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Suleyman
 22 Mart 2020 Pazar 16:33
Kim ne yaparsa kendine yapar bir insanın kendine yaptığı kötülüğü cümle alem toplansa o kişiye kötülük yapamaz doktor receteyi yazar ister alırsın ister almazsın
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir