MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eski başkanın yeğenini köpek barınağına sürdü!
Yerel Yönetimler
27 Eylül 2019 Cuma 13:21

Eski başkanın yeğenini köpek barınağına sürdü!

Tire Belediye Başkanı İYİ Partili Salih Atakan Duran'ın koltuğu devraldığı eski Başkan Tayfur Çiçek'in belediyede çalışan yeğenlerinden, spor kulübünün başkanı Mutlu Sarayköylü'yü yaklaşık 10 km uzaklıktaki köpek barınağına, diğer yeğeni Faik Sarayköylü'yü ise ilçenin en uzak yerindeki bir birime sürdüğü iddia edildi. Çiçek'in iki yeğeni, Başkan Duran hakkında mobbing davası açtı.

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR (ÖZEL HABER)- Yerel seçimlerde kıran kırana yarışın yaşandığı İzmir Tire, şimdilerde çok konuşulacak bir mobbing davasıyla çalkalanıyor. Tire Belediye Başkanı İYİ Partili Salih Atakan Duran'a eski Başkan Tayfur Çiçek'in belediyede müdür statüsünde çalışan yeğenleri Mutlu Sarayköylü ve Faik Sarayköylü tarafından mobbing davası açıldı. Başkan Duran'ın, sezon başında İzmirli iş adamı Cihan Aktaş'a devredilen Tire 1922 Spor Kulübü'nün de başkanlığını yapan Mutlu Sarayköylü'yü, Bayındır Yolu 6. kilometre üzerinde bulunan Tire Belediyesi Köpek Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi'nde görevlendirdiği öğrenildi.


MÜDÜRLÜKLERİ DÜŞÜRÜLDÜ
Belediyede veri kontrol işletmeni olarak görev yapan Faik Sarayköylü'nün ise ilçenin en uzak bölgelerinden biri olan Kahrat Mahallesi'ndeki tahsilat bölümüne atadığı kaydedildi. Yıllık izindeyken kadro derecesinin düşürüldüğünü öğrenen Faik Sarayköylü ile köpek barınağına sürülen Mutlu Sarayköylü, yürütmeyi durdurma ve müdürlüğe iade istemiyle Başkan Atakan Duran hakkında mobbing davası açtı. İkilinin Atakan Duran'ın göreve başlamasının ardından haklarında defalarca disiplin soruşturması açıldığı, işe bir dakika geçmeleri durumunda bile yaptırım uygulandığı gerekçesiyle mahkemeye başvurduğu öğrenildi.


CHP'DEN DSP'YE GEÇMİŞTİ
Tire'de 4 dönem belediye başkanlığı yapan CHP'li Tayfur Çiçek, 31 Mart'ta tekrar aday gösterilmeyince DSP'ye geçmişti. Seçimlerde, CHP ve İYİ Parti'nin ortak adayı Atakan Duran ve DSP adayı Tayfur Çiçek arasında kıran kırana bir yarış yaşanmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir