MENÜ
İzmir 22°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erdoğan’ın tehdit edildiği toplantıya katılmıştı… Başkan yapıldı!
Güncel
26 Mart 2023 Pazar 12:15

Erdoğan’ın tehdit edildiği toplantıya katılmıştı… Başkan yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tehdit edildiği toplantıya katılan eski TASİAD yöneticisi Ömer Polat, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş tarafından Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı yapıldı.

Oda TV'nin haberine göre; Terör örgütü FETÖ’nün iş dünyası yapılanması olan Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’nun (TUSKON) toplantısına, Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (TASİAD) yönetici olarak katılan Ömer Polat, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş tarafından Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı olarak göreve getirildi.

TASİAD, bağış adı altında terör örgütü FETÖ’ye yardım topladığı gerekçesiyle Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılmıştı.

“KİMLERİN SAKLANACAK İN ARADIĞINI HERKES GÖRECEK”
1 Mart 2014 tarihinde gerçekleşen TUSKON’ın 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, örgüt yöneticisi olduğu ileri sürülen TUSKON Başkanı FETÖ firarisi Rızanur Meral yaptığı konuşmada, “Oylarınızla yönetime gelenlerin sizleri haşhaşilikle, ur, virüs, kandan beslenen vampirler olmakla suçlamaları çok ağırınıza gidiyor biliyorum. Ama sokakta, otobüste, kahvede, medyada duyup gördüklerimize ve işittiklerimize göre de şuna da inanıyorum ki, yakın gelecekte kimlerin inlerde yaşadığını, kimlerin saklanacak in aradığını, kimlerin müsvedde, kimlerin asıl olduğunu herkes görecek” ifadeleri kullanmıştı.

Meral’in bu sözlerinin ardından salonda bulunanların tamamı ayağa kalkarak alkışlamıştı. 

Bu toplantı da FETÖ’ye yönelik soruşturma ve dava dosyalarına delil olarak girmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir