MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erdoğan'dan teğmenler çıkışı: Bu kendini bilmezler temizlenecek!
Güncel
7 Eylül 2024 Cumartesi 19:07

Erdoğan'dan teğmenler çıkışı: Bu kendini bilmezler temizlenecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kara Harp Okulu’nun mezuniyet töreninden sonra kılıçlarını çekerek "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı atan teğmenlere tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı, "kendini bilmezler" dediği teğmenler hakkında "Ordumuzun yıpratılmasına izin verilmeyiz. Bazı istismarcılar ortaya çıkmak suretiyle kılıçlar çektiler. Bu kılıçları kimlere çektiniz! Gerekli bütün araştırmalar yapılıyor. Oradaki birkaç tane kendini bilmez temizlenecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21. İmam Hatipliler Kurultayı’nda konuştu. Erdoğan, 22 yıllık hizmet döneminde en önemli icraatlarının "imam hatip okullarının önündeki engelleri kaldırmak" olduğunu söyledi. İsrail saldırıları altındaki Gazze'ye ve Hamas'a desteğini yineleyen Cumhurbaşkanı, geçtiğimiz hafta Kara Harp Okulu’nun mezuniyet töreninden sonra kılıçlarını çekerek "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı atan teğmenleri de hedef aldı.

Erdoğan şunları söyledi;


'BU KILIÇLARI KİME ÇEKTİNİZ?'
Ordumuzun yıpratılmasına izin verilmeyiz. Bazı istismarcılar ortaya çıkmak suretiyle kılıçlar çektiler. Bu kılıçları kimlere çektiniz? Gerekli bütün araştırmalar yapılıyor. Oradaki birkaç tane kendini bilmez temizlenecek. Bu 30 kişi olabilir, 50 kişi olabilir. Biz buralara durup dururken gelmedik. Bunların ordumuzun içinde bulunması mümkün değil. Bunları temizleyeceğiz."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir