MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erdoğan: Bunlar sürtük!
Güncel
1 Haziran 2022 Çarşamba 13:55

Erdoğan: Bunlar sürtük!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gezi direnişini 9'uncu yıldönümünde hedef alan Erdoğan, "Bunlar çürük, bunlar sürtük" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis'teki grup toplantısında konuştu.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "TBMM ne kadar verimli ve etkin çalışırsa ülkemiz hedeflerine o derece hızlı yaklaşır" dedi. Muhalefeti hedef alan Erdoğan, "Bunlar medeni değil, bunlar gayrı medeni" diye konuştu.

Erdoğan ayrıca, yıkım kararı tepki çeken Atatürk Havalimanı ile ilgili "Kısmen havalimanı vasfını sürdürecek" dedi.


Erdoğan konuşmasının devamında, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 5'li çeteye verilen kamu ihalelerini iptal edeceklerine yönelik açıklamasına tepki gösterdi. Erdoğan, "Muhalefet, 'Biz gelirsek müteahhitlere ödeme yapmayacağız' diyorlar. Devlette devamlılık esastır. Bu ülkede yargı var. Ödemeye mecbursunuz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun "Kaçış planı" ve ABD'deki TURKEN vakfına 1 milyar TL'lik para aktarımı açıklaması üzerine de "Burnundan fitil fitil getirmek boynumuzun borcudur" dedi.

GEZİ DİRENİŞİNİ VE TİP'Lİ VEKİLLERİ HEDEF ALDI
Gezi direnişinin 9'uncu yıldönümü üzerine konuşan Erdoğan, "Gezi olaylarının arkasında hangi güçlerin olduğunu biliyoruz. Bay Kemal oradaydı, başı çeken oydu. Kendileri de terör sevici" dedi.

Türkiye İşçi Partili (TİP) milletvekillerinin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne “Her Yer Taksim Her Yer Direniş” pankartı asmaları üzerine konuşan Erdoğan, “Hesabını hukuk önünde verecekler” dedi.

Erdoğan ayrıca, "9 yıl önce ağaç bahanesi ile çakılan kıvılcım bir anda bir kalkışmaya dönüştü. Bu eşkiyalar bu teröristler adeta camilerin içini pisletti. Bunlar böyle bunlar sürtük. Bunlar için ulu mabet nedir ne değildir böyle bir şey yok" diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir