MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Enginar Festivali, evlere taşınıyor
Yerel Yönetimler
11 Nisan 2020 Cumartesi 11:20

Enginar Festivali, evlere taşınıyor

Urla Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle iptal edilen 6.Uluslararası Urla Enginar Festivalini yurttaşların evlerine getiriyor. Urla Enginar Festivali internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında özel hazırlanan videolar yayınlanarak, Urla Enginar Festivali evlere taşınacak. 

Urla Belediyesi, enginarların tarlalarda kalmaması ve üreticilerinin mağdur olmaması için Urla Enginar Festivali'ni evlere taşıyor. Dünyaca ünlü şefler ve uzmanlar evlerinde enginarı ve tariflerini öğrenmek isteyenler için yemekler yapıp tarifler paylaşacak, enginarın hikayesini, tarım ve gastronomiyi anlatacak. Urla Enginar Festivali internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında Festival için özel hazırlanan videolar yayınlanarak, Urla Enginar Festivali evlere taşınacak. 

Urla Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "Tüm Türkiye'yi Urla Sakız Enginarına sahip çıkmaya online & kargo ile Enginar almaya davet edeceğiz. Urla Belediyesi şirketi URİT, Urla Kadın Kooperatifi ve Urla Ziraat Odası işbirliğiyle, URİT ve Kadın Kooperatifi, telefon, mesaj ve web sitesi ile enginar siparişlerini alarak en sıhhi koşullarda işleyip evlerinize kargolayacak. Urla topraklarında yerel üreticilerimizin ürettiği mahsullerimiz için siz evde kalın Urla Enginar Festivali ve Sakız Enginarları evinize gelsin. Bu zorlu günlerde yerel üreticilerimize destek olmak, evlerinde yeni tarifler, bilgiler edinmek isteyenlere destek olmanızdan mutluluk duyacağız. Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir