MENÜ
İzmir 27°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Emekli asker eşini ve oğlunu öldürdü
Türkiye
28 Ocak 2023 Cumartesi 17:04

Emekli asker eşini ve oğlunu öldürdü

Eskişehir'in İnönü ilçesinde emekli uzman jandarma 86 yaşındaki Mehmet Aslan, tartıştığı eşi Fatma Aslan'ı, ardından da gittiği Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki oturan 2 çocuğundan Erol Aslan'ı tabancayla vurarak öldürdü. Diğer oğlu Osman Aslanı da eve çağırıp ağır yaralayan Aslan, yürüyerek gittiği durakta otobüs beklerken yakalanıp gözaltına alındı.

Eskişehir’in İnönü ilçesinin Erenköy Mahallesinde oturan emekli uzman jandarma Mehmet Aslan, tartıştığı eşi Fatma Aslanı evde beylik tabancasıyla vurarak öldürdü.

Olayın ardından 20 kilometre uzaklıktaki Bilecik’in Bozüyük ilçesi Yenimahalle’ye giden Mehmet Aslan, bir apartmanın ikinci katında oturan oğlu Erol Aslanı da evinde tabancayla vurarak öldürdü.

DİĞER OĞLUNU DA ÇAĞIRIP VURDU

Aslan, diğer oğlu Osman Aslanı da telefon ederek eve çağırdı. Girişte bekleyen Mehmet Aslan, birlikte apartmana girdiği oğlu Osman Aslanı da vurup, ağır yaraladı. Apartmandan çıkan Mehmet Aslan, yürüyerek gittiği durakta otobüs beklerken ihbar üzerine harekete geçen polis ekiplerince yakalanıp gözaltına alındı.

Bozüyük Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Mehmet Aslan, ifadesi için Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Mehmet Aslan, oğlundan önce İnönü ilçesindeki evlerinde eşini öldürdüğünü de itiraf etti.

Bunun üzerine bilgi verilen İnönü Jandarma Komutanlığı ekipleri, gittiği evde Fatma Aslanın cesediyle karşılaştı. Fatma ve oğlu Erol Aslanın cenazeleri savcılık incelemelerinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Osman Aslan ise ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

OĞLUNU VURMA ANI KAMERADA

Mehmet Aslanın oğlu Osman Aslanı apartman girişinde tabancayla vurarak yaraladığı anlar, apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde oğlu ile birlikte içeri giren Mehmet Aslanın belinden çıkardığı tabancayla ateş edip, yerdeki bastonunu aldıktan sonra yürüyerek apartmandan çıktığı görüldü.

VURUP BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ GİDİYOR

Bozüyük ilçesinde olayın yaşandığı apartmanın karşısında esnaf olan Hikmet Bozacı, Mehmet Aslanın zaman zaman eve kalmaya geldiğini belirterek, “Baba ve oğlu ikisi birlikte geldiler. Osman Bey telefonla konuşurken, babası cebinden silahı çıkarıp bir el ateş ediyor. Sonrasında yaralı yan taraftaki berber dükkanına vuruldum diye sığınıyor. Orada bayılıyor. Burada 2 oğlu vardı. İnönü ilçesinde karısını öldürüyor. Sonra buraya geliyor. Burada ikinci cinayeti işliyor. Daha sonra da burada diğer oğlunu da kapı girişinde yaralıyor. Vuruyor, ondan sonra bir şey olmamış gibi gidiyor” diye konuştu. Mehmet Aslanın emniyetteki sorgusu sürüyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Odunpazarlı
 28 Ocak 2023 Cumartesi 17:14
Dayı ne derdin vardı 86 yaşında değermi
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir