MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ekşi Sözlük'e erişim engeli!
Güncel
21 Şubat 2023 Salı 23:15

Ekşi Sözlük'e erişim engeli!

Ekşi Sözlük, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, siteye erişim engeli konusunda bir karar olduğunu gördüklerini belirterek yetkililerden bilgi almaya çalıştıklarını duyurdu.

Ekşi Sözlük, sitelerine erişim engeli konusunda bir karar olduğunu açıkladı.

Ekşi Sözlük’ün Twitter hesabından yapılan açıklamada “Merhaba, erişim engeli konusunda bir karar olduğunu gördük ancak ayrıntısı hakkında bilgi sahibi değiliz, yetkililerden bilgi almaya çalışıyoruz. Bilgi aldıkça paylaşacağız” denildi.

İNCE: BU KADAR KORKAK OLMAYIN

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, karara tepki gösterdi. İnce, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Ekşi Sözlük’e erişim engeli getirildiğini gördüm. Yahu bırakın çocuklar öfkelerini de, sevinçlerini de, umutlarını da, eleştirilerini de özgürce yazsınlar. Ne istiyorsunuz bu gençlerden. Benimle ilgili de eleştiriler yazıyorlar, okuyorum, yararlanıyorum. Bu kadar korkak olmayın” dedi.

CHP’Lİ KAYA: İKTİDAR İNSANLIK SUÇU İŞLEDİ

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya da karara tepkisini “Ekşi Sözlük de engellendi! Depremde insanlar enkaz altındayken, Twitter’a bant daraltması getirilmişti. Telefonlar çekmemiş, internet yavaşlatılmıştı. Hala da keyfi kısıtlamalar devam ediyor… İmdat çığlıkları duyulmadı, insanlar ölüme terk edildi. İktidar insanlık suçu işledi” sözleriyle dile getirdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir