MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eğitimde fırsat eşitliğine göçmenlerden destek
Güncel
2 Ekim 2023 Pazartesi 14:16

Eğitimde fırsat eşitliğine göçmenlerden destek

Buca Selanik ve Balkan Muhacirleri Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği eğitimde fırsat eşitliği için bir araya geldi!

Buca Selanik ve Balkan Muhacirleri Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamak için verdiği kahvaltıda ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım topladı.

Dernek başkanı Avukat Aydoğan Hepdemirgil, gerçekleştirdiği açış konuşmasında Türkiye’de günden güne ağırlaşan ekonomik şartlara ve bu durumun öğrencilere olan etkilerine değindi. Hepdemirgil, kahvaltıya katılan konuklardan BUCAMAR Genel Müdürü Berk Hızlıateş'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek çok az bağda yetişen "Buca Sultaniye Üzümü" hediye etti.



Etkinliğe Buca Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Gürkan Atbaşı ve  Buca Belediyesi Meclis Üyeleri Özkan Yorulmazbaş ile Fikret Aktaş, Konak Belediyesi meclis üyesi Birol Özkardeşler, BUCAMAR Yönetim Kurulu Başkanı Berk Hızlıateş ve Eski Bucaspor başkanı Şeref Üstündağ, Yaylacık mahalle muhtarı Hasan Gırız, Kozağaç ve Menderes mahalle muhtarları Nermin Kaynak katılanlar arasındaydı.



Mevlana Tesislerindeki Neva Kafe’de gerçekleşen etkinlikte sahne alan Balkan orkestrası ile keyifli anlar yaşandı. Kahvaltı, orkestra eşliğinde oynanan yöresel halk oyunları ile son buldu.  

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir