MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Efes Selçuk'taki önemli projede yeni gelişme!
Güncel
3 Mayıs 2023 Çarşamba 10:59

Efes Selçuk'taki önemli projede yeni gelişme!

Efes Selçuk Belediyesi tarafından projelendirilen Efes Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi ihalesi, ekonomik kriz sebebiyle şirketlerin ihaleye katılmaması sonucu iptal edilmişti. Belediye, projenin inşası iöin ikinci kaz ihaleye çıktı. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, ihalenin iptal edilmesinin ardından yaptığı açıklamada 14 Mayıs'ı işaret etmiş ve projeyi gerçekleştirme konusunda kararlılıklarını dile getirmişti. 

SONKALEİZMİR - Efes Selçuk Belediyesi, kültür-sanat ve spor organizasyonlarının gerçekleştirilmesi planlanan Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nin projesini tamamlayarak 18 Nisan'da ihaleye çıkmıştı. 

Başkan Sengel'in büyük önem verdiği proje için ihaleye hiçbir firma girmemişti. Başkan Sengel, ihale ile ilgili yaptığı açıklamada ekonomik krize dikkat çekmiş ve 14 Mayıs'tan sonra  projeyi liyakatlı kadrolarla gerçekleştireceklerini belirtmişti. 

2 bin 800 metrekare alanda inşa edilecek, 1154 metrekarelik 840 kişilik kapalı spor salonunu da barındıracak olan proje ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Belediye, proje için tekrar ihaleye çıktı. Yeni ihale 30 Mayıs saat 10:00'da Selçuk Belediyesi Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir