MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dükkan küle dönmüştü... Sarkıntılık detayı!
Güvenlik
30 Kasım 2023 Perşembe 09:33

Dükkan küle dönmüştü... Sarkıntılık detayı!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde cep telefonu dükkanından bitişikteki iş yerine ve üst katlara sıçrayan yangının kundaklama sonucu çıktığı iddiasıyla ilgili bir zanlı gözaltına alındı. İ.S'nin ifadesinde iş yeri sahibinin ablasına sarkıntılık yaptığını, bu nedenle olayı gerçekleştirdiğini öne sürdüğü öğrenildi.

Çalıkuşu Mahallesi Coşkun Kale Sokak'taki 4 katlı apartmanın giriş katında bulunan cep telefonu ve aksesuar dükkanında 24 Kasım'da çıkan yangına ilişkin soruşturma kapsamında polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı.

Ekipler, inceledikleri 67 kamera kaydından olay yerine kasklı ve plakasız motosikletle gelen kundaklama şüphelisini tespit etti.

Yangının ardından Buca ilçesine kaçan ve kimliğinin İ.S. olduğu belirlenen şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.

İ.S'nin ifadesinde iş yeri sahibinin ablasına sarkıntılık yaptığını, bu nedenle olayı gerçekleştirdiğini öne sürdüğü öğrenildi.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Çalıkuşu Mahallesi Coşkun Kale Sokak'ta 4 katlı bir apartmanın giriş katında bulunan cep telefonu ve aksesuar dükkanında 24 Kasım'da çıkan yangında iş yeri kullanılamaz hale gelmiş, kasap dükkanı ve üst katlarda hasar oluşmuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir