MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Düğünde dehşet: 1 ölü, 7 yaralı!
Güncel
17 Kasım 2023 Cuma 08:45

Düğünde dehşet: 1 ölü, 7 yaralı!

İzmir'in Menemen ilçesinde bir kişinin düğüne pompalı tüfekle ateş açması sonucu 1 çocuk öldü, 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kazımpaşa Mahallesi'nde sokakta düzenlenen düğüne gelen Metin S. (18) müziğin kapatılmasını istedi. Düğün sahipleriyle tartışan Metin S. evine giderek aldığı pompalı tüfekle düğün yerine geri geldi. Pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açan şüpheli, daha sonra kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yaralanan 8 kişi ilk müdahalenin ardından Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Aytekin Elkalkmış (16) müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Polis ekipleri kaçan Metin S'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Ekiplerce hastane ve düğünün yapıldığı yerde güvenlik önlemi alındı.

GÖZALTI SAYISI 2'YE ÇIKTI

İzmir'in Menemen ilçesinde, düğünde Aytekin Elkalkmış'ın (16) öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı olayla ilgili Metin S.'nin (18) ardından onu olay yerinden götürmeye çalıştığı ileri sürülen Lütfi H. (25) de gözaltına alındı. Şüphelilere ait 2 pompalı tüfek ile 1 tabancaya da el konuldu.

'KUŞA ATEŞ EDER GİBİ KİM GELSE ATEŞ ETMEYE DEVAM ETMİŞ'

Eğlenmeye geldiği düğünde açılan ateş sonucu yaşamını yitiren Aytekin Elkalkmış'ın amcası belediye işçisi Çetin Elkalkmış (30), "Metin, düğüne geliyor. Burada herkes gibi oynuyor. Müzik bitince ısrarla oynamaya devam etmek istiyor. Düğün sahibi de başkalarının da sahneye çıkıp, oynayacağını belirtip, çıkmasını istiyor. Metin bunun üzerine, 'Tamam o zaman ben çıkıyorum ama siz göreceksiniz' deyip, ayrılıyor. Bir süre sonra pompalı tüfek ve tabanca ile dönüyor. İlk önce tabanca ile ateş ediyor. Tabancanın mermisi bitince pompalı tüfekle sanki kuşa ateş eder gibi kim gelse ateş etmeye devam etmiş. Ne yazık ki yeğenim başından vurulup hayatını kaybetti" dedi. Yeğenini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Çetin Elkalkmış, Metin S.'ye en ağır cezanın verilmesini istediğini de söyledi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir