MENÜ
İzmir 28°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Duayen iş insanı Mazhar Zorlu anıldı...
Güncel
14 Mayıs 2022 Cumartesi 10:29

Duayen iş insanı Mazhar Zorlu anıldı...

Yaşamı boyunca spor, sanat ve eğitime önemli katkılar yapan duayen iş insanı Mazhar Zorlu, vefatının 18. yıl dönümünde saygı ve özlemle anıldı. Altay’ın unutulmaz başkanı için mezarı başında düzenlenen törende sevenleri Zorlu’nun örnek yaşamından anılar paylaştı. Mazhar Zorlu’nun adını taşıyan okulun öğrencileri de O’na şükranlarını sundu

Yaşamını çalışmaya ve üretmeye adayan, eğitime, sanata ve spora verdiği katkılarla gönüllere taht turan İzmirli duayen işadamı Mazhar Zorlu, vefatının 18. yıldönümünde özlemle anıldı.  İki yıldır pandemi nedeniyle yapılamayan anma töreni Merhum Zorlu’nun sevenlerini bir araya getirdi.

Mazhar Zorlu’nun Hacılarkırı Mezarlığı’ndaki kabri başında yapılan törene Mazhar Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu ve eşi Semra Zorlu, yakınları, holdingin üst düzey yöneticileri, çalışanları, Altay Yüksek Divan Kurulu eski Başkanı Sabri Sevenoğlu, Altay Sosyal Danışma Derneği Başkanı Sidal Çandarlı Sevenoğlu ve dernek üyeleri, Mazhar Zorlu’nun kurucusu olduğu  İzmir İl Fakirlerine Yardım Derneği Başkanı Bülent Tokalıoğlu, yine merhum iş insanının kurucusu olduğu Mazhar Zorlu Anadolu Teknik Meslek Lisesi’den bir grup öğrenci, öğretmenler, okulun eski mezunları, gazeteciler ve Altay taraftarları katıldı.

ŞÜKRANLARINI SUNDULAR

İzmir Baba lakaplı merhum Sancar Maruflu’nun oğlu Cevat Maruflu’nun daha önce babasının görevini üstlenerek yaptığı konuşmayla başlayan törende yakınları, iş arkadaşları ve sevenleri Mazhar Zorlu’nun örnek yaşamından anılar paylaştı. Duygulu anların yaşandığı törende, Mazhar Zorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve eski mezunlar, kendilerine bu eğitim yuvasını armağan eden merhum iş insanına şükranlarını sundu. Son olarak söz alan işadamı Kemal Zorlu, Mazhar Zorlu’nun sadece iş dünyasına değil, spora, sanata ve eğitime destek veren, tanıyan herkesin sevgi ve saygısını kazanan bir kişi olduğunu vurguladı. Zorlu, “Ne yazık ki, toplumda babam gibi, insana değer veren, doğruluktan ayrılmayan,  hayatını üretmeye, paylaşmaya ve iyiliğe adayan insanların sayısı azalıyor. Bu nedenle O’na her geçen  gün daha fazla saygı ve özlem duyuyoruz” diye konuştu. Her cümlede “Mazhar Zorlu’ya olan özlemin” vurgulandığı anma töreni, dualarla sona erdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir