MENÜ
İzmir 39°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan Audi A8 kararı!
Güncel
17 Mayıs 2024 Cuma 16:52

Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan Audi A8 kararı!

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan resmi açıklamada, başkanlık hizmetinde kullanılan bir adet Audi A8 aracın iade edildiği açıklandı. Buna ek olarak açıklamada 'çok zorunlu' ihtiyaçlar dışında alım yapılmayacağı aktarıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında Başkanlık olarak uygulanacak tedbirleri paylaştı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, 17 Mayıs 2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan Tasarruf Tedbirleri tarafından ilk etapta şu tedbirleri uygulayacaklarını açıkladı:

''Tüm hizmet içi eğitimlerin eğitim merkezlerinde ve Başkanlığımıza ait diğer mekanlarda yapılması ve içeriği müsait eğitim programlarının çevrim içi olarak gerçekleştirilmesi planlanmıştır.

Başkanlığımız hizmetinde kullanılan 1 adet Audi A8 araç iade edilmiştir.

Merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatlarında çok zorunlu ihtiyaçlar dışında demirbaş eşya, büro malzemesi, kırtasiye vb. alımlar yapılmayacaktır.

Başta ataşe-müşavirler toplantısı olmak üzere kurumsal toplantılar çevrim içi yapılacaktır.


Başkanlığımız hizmetleri açısından çok önemli ve zaruri haller dışında yurt dışı programları iptal edilecek ve yurt dışı personel görevlendirmeleri en asgari düzeyde tutulacaktır.

Uygun kadrolarda uzaktan çalışma imkanları geliştirilecektir.''

Tasarruf tedbirleri kapsamında yer alan tüm alanlarda merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatlarında gerekli çalışmalar titizlikle yapılacağını ifade edilen açıklamada ayrıca bu sürecin takip edileceği de ifade edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir