MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Devlet Bahçeli'nin yüzündeki morluklar dikkati çekti!
Güncel
31 Mart 2024 Pazar 14:45

Devlet Bahçeli'nin yüzündeki morluklar dikkati çekti!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu Ankara'da kullandı. Bahçeli'nin yüzündeki morluklar dikkati çekerken; MHP liderinin evinde düştüğü ve yüzündeki morlukların bu nedenle oluştuğu öğrenildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu Ankara Anıttepe Ortaokulu'nda kullandı.

Oy verme işleminin ardından açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Milletimiz için devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Devlet Bahçeli'nin yüzündeki morluklar dikkati çekti. MHP liderinin evinde düştüğü ve yüzündeki morlukların bu nedenle oluştuğu öğrenildi.

OMZU BURKULMUŞTU 
Bahçeli, 17 Mart’ta Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen MHP’nin 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda sahneye çıktığında da omuz askısı takmıştı.

MHP'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda,"Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayına hamd olsun hazır, kongre öncesi Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur, kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımız kabul ediyoruz. Rabbim korusun." ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir