MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Depremzedeler için dev işbirliği...  20 AİLEYE 1 YILLIK KİRA DESTEĞİ
Yerel Yönetimler
20 Kasım 2020 Cuma 13:44

Depremzedeler için dev işbirliği... 20 AİLEYE 1 YILLIK KİRA DESTEĞİ

Bayraklı Belediyesi, Hürriyet Emlak ve AHBAP Derneği, İzmir depreminde binaları ağır hasar alan depremzedeler için işbirliği yaptı. 20 ailenin 1 yıllık kira ücretinin karşılanacağı proje için protokol imzalandı. Başkan Serdar Sandal, "Bayraklı Belediyesi olarak bugünkü proje ile birlikte 279 ailenin barınma ihtiyacını karşılamış olacağız. Yurttaşlarımızın yanındayız. Hürriyet Emlak ve AHBAP Derneği'ne destekleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

SONKALEİZMİR-Bayraklı Belediyesi, Ahbap Derneği ve Hürriyet Emlak iş birliğiyle önemli bir proje hayata geçirildi. Depremde binaları hasar gören 20 ailenin 1 yıllık kira ücretinin karşılanacağı projenin tanıtım toplantısı Bayraklı Belediyesi Osmangazi Hizmet Binası'nda Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Ahbap Derneği Kurucusu ünlü Sanatçı Haluk Levent, Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

BAŞKAN SANDAL: YURTTAŞLARIN YANINDAYIZ

Başkan Serdar Sandal, depremin yaralarını sarmakla ilgili önemli bir adım daha attıklarını belirterek, "AHBAP Derneği en başından beri yanımızda oldu. Gıda kolisi konusunda önemli destek verdiler. Hürriyet Emlak ile 20 ailenin 1 yıllık kirasının karşılanması için işbirliği protokolü yapıyoruz. İzmir bu süreçte çok büyük dayanışma örneği sergiledi. Ağır hasarlı binalar nedeniyle çadırlarda kalan yurttaşların sayısı 100'e yakın. Bayraklı Belediyesi olarak bu güne kadar bugünkü proje hariç 259 ailenin ihtiyacını karşıladık.  Bu proje ile 279'a çıkacak. Herkese çok teşekkür ediyorum.  Dün 88 yurttaşımıza Arçelik'in desteğiyle beyaz eşyalarını ilettik. Beko firması ile de görüş halindeyiz.  90 aileye daha set ulaştırmış olacağız. Yurttaşların yanındayız" dedi. 

"AYNI ÇATI ALTINDAYIZ"

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, "AHBAP Derneği en güvenilir seçeneklerden. Tabi ki onlarla işbirliği yapmayı seçecektik. Yardıma katkı sunma fırsatı elde ettik. 16 yıldır söylediğimiz bir şey var. Aynı çatı altındayız. Bu bizim yol gösterici sloganımız. Başka görevlerimiz de olduğunu yeniden fark ettik. Kış şartları ağırlaşmadan ne kadar yardımcı olabilirsek o kadar kıymetli" diye konuştu.

"HÜRRİYET EMLAK ÖNCÜ OLACAK"

Haluk Levent ise kendisiyle temasa geçerek nasıl yardım yapıbileceği konusunda fikir isteyen Hürriyet Emlak'a bu öneriyi getirdiğini ifade ederek, "Çok ilgilendiler ve uğraş verdiler. Tabi ki hep beraber dedim. Deprem başladığı günün ilk saatinden itibaren İzmir AHBAP ekibi harekete geçti. Afet platformu oluşturduk, toplantıları yaptık, entegre olduk. Biz hiçbir yere ayrılmadık, ekiplerimiz buralarda. İzmir'in yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Yıkım üssü olarak Bayraklı'daydı deprem.Hürriyet Emlak'ın 20 ailenin bir yıllık kirasını karşılaması birçok kesime öncülük yapacaktır. Teşekkür ediyorum" yorumunu yaptı.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir