MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Depremzedeler için askıda fatura uygulaması!
Güncel
21 Nisan 2023 Cuma 10:09

Depremzedeler için askıda fatura uygulaması!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketinin ilk anından bu yana depremzedelerin yanında olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Depremzede Askıda Fatura uygulamasını başlattı. Başkan Tunç Soyer, “İzmir'de dayanışma lafta da kalmaz, askıda da... Haydi hemşehrilerim, Ramazan Bayramı'na hepimiz mutlu girelim” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor. Bir Kira Bir Yuva ve Umut Hareketi ile dayanışmayı büyüten İzmir Büyükşehir Belediyesi, bizizmir.com üzerinden Askıda Fatura uygulamasını başlattı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “İzmir'de dayanışma lafta da kalmaz, askıda da... Haydi hemşehrilerim, Ramazan Bayramı'na hepimiz mutlu girelim” dedi.

Depremzedelerin su faturaları askıda
Kampanyaya katılmak isteyenler bizizmir.com üzerinden basvurabiliyor. İzmir Dayanışması Askıda Faturalar bölümünde bulunan Depremzede Askıda Fatura sekmesine tıklayacak vatandaşlar, burada depremzedelerin onaylı su faturalarını ödeyebilecek. Kentte konaklayan depremzedelerin faturalarını ödemenin yanı sıra, depremzedeler de askıya fatura bırakabilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir