MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Deniz Yücel'den Bakan Tekin'e sert tepki: Daha okul temizlemeyi beceremiyorsunuz!
Güncel
20 Eylül 2024 Cuma 15:16

Deniz Yücel'den Bakan Tekin'e sert tepki: Daha okul temizlemeyi beceremiyorsunuz!

CHP Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, görevli olmaması nedeniyle velilerin sınıf temizliği yaptığı görüntülerle ilgi açıklama yaptı. Yücel, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e, ''. Daha okul temizlemeyi beceremiyorsunuz. Okulları veliler temizliyor. Neyin eğitimini vereceksiniz çocuklara?'' şeklinde seslendi. 

Yeni eğitim-öğretim yılı sorunlarla başladı. Okullarda temizlik personeli olmaması nedeniyle velilerin sınıf temizlediği anlara dair görüntüler gündeme oturdu. 

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e sert sözlerle yüklendi. 

Yücel, şu ifadeleri kullandı;

''Okullarda pislikten geçilmiyor haberin var mı Yusuf Tekin.

Çocukların önce 1 öğün yemeğini sonra servisini en sonunda da okul görevlilerini aldınız. Ne için? "tasarruf"... Okul tuvaletlerinde sabun yok, kağıt havlu yok, tuvalet kağıdı yok. Sana ve protokol yaptığın tarikatlara sorsak "temizlik imandan gelir" diye ahkam kesersiniz ama herşeyde olduğu gibi temizlik de, sadece size hak. Milletin çocuklarına değil... 

Tasarruf diye martaval okuyup çocuklarımızı salgın hastalık tehlikesiyle karşı karşıya bırakıyorsunuz. Daha okul temizlemeyi beceremiyorsunuz. Okulları veliler temizliyor. Neyin eğitimini vereceksiniz çocuklara?''
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir