MENÜ
İzmir 40°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DEVA'dan istifa eden 83 kişi CHP'ye geçti...
Politika
17 Mayıs 2024 Cuma 18:10

DEVA'dan istifa eden 83 kişi CHP'ye geçti...

DEVA Partisi İzmir'de istifa eden 83 kişi CHP'ye geçti. CHP Konak İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen rozet takma töreninde 150 kişinin daha DEVA'dan CHP'ye geçeceği belirtildi. 

SONKALEİZMİR-DEVA Partisi İzmir'de 83 kişi istifa edip CHP'ye üye oldu. DEVA Konak İlçe Teşkilatı'ndan geçiş yapan 83 kişi için CHP Konak İlçe Başkanlığı'nda rozet takma töreni yapıldı. Törene CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi katıldı. 31 Mart yerel seçimlerinde DEVA Partisi'nden Konak Belediye Başkan Adayı olan Ali Rıza Uygur'a rozetini Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu taktı.



CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Baba ocağına dönün" çağrısını anımsatarak, "Bugün baba evine dönen tüm arkadaşlarımıza 'baba evine' hoş geldiniz diyoruz. Yerel seçimden sonra CHP'ye çok güçlü katılımlar var. İlçelerimizde, il binalarımzıda partimiz büyüyor. Bir yılda üye sayımızı 2 katına çıkarma hedefiyle yol alıyoruz" dedi. 



"GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK"

Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ise, "Genel Başkanımız Özgür Özel'in genel başkanlığı aldığı gün kadar heyecanlıyım. Konak siyasetinde mihenk taşı diyebileceğimiz bir aile bugün ilçemize katıldı" diye konuştu. İlgazi DEVA Partisi'nden 150 kişinin daha CHP'ye geçeceğini öne sürdü.
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ise, "Bugün bizim için çok önemli bir gün. Birlikte omuz omuza mücadele ettiğimiz, yan yana yürüdüğümüz dostlarımızla aynı çatı altında buluşütuk" yorumunu yaptı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir