MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir programı belli oldu!
Güncel
25 Ocak 2024 Perşembe 13:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir programı belli oldu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü İzmir'e gelecek. Aday Tanıtım Toplantısı ve İzmir Şehir Hastanesi'nin açılış törenine katılacak olan Erdoğan'ın programı netleşti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayının Hamza Dağ olduğunu duyurmuştu. AK Parti'nin ilçelerde kimleri aday göstereceği ise merak konusu olmuştu. 

ADAY TANITIM TOPLANTISI
Erdoğan, Cumartesi günü İzmir'e gelerek ilçe adaylarını tanıtacak. Aday tanıtım toplantısı saat 13:00'de Halkapınar Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. 

İZMİR ŞEHİR HASTANESİ'NDE TÖREN
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanıtım toplantısının ardından ise saat 13:00'de İzmir Şehir Hastanesi'nin açılış törenine katılacak. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı programlarla ilgili ''Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle İzmir’imizin 30 İlçe Aday Tanıtım Toplantısını ve İzmir Şehir Hastanesi Açılış Törenini büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştireceğiz'' paylaşımını yaptı. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir