MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çıplak bir şekilde marketten alışveriş yaptı, taksiye binip gitti
Türkiye
7 Haziran 2022 Salı 12:46

Çıplak bir şekilde marketten alışveriş yaptı, taksiye binip gitti

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde şaşkınlık yaratan bir olay yaşandı. Bir markete üstsüz bir şekilde giren kadın, alışveriş yapıp marketten çıktı. Yarı çıplak şekilde gezen kadın, taksiye binerek bölgeden ulaştı. Olayın ekiplere haber verilmesinin ardından kadın hakkında soruşturma başlatıldı.
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir markete yarı çıplak giren kadın görenleri şaşkına çevirdi. Sabaha karşı taksiden inerek markete gelen kadın, çıplak bir şekilde marketten sigara aldı ve çıktı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

HaberDenizli'nin haberine göre olay, önceki gün sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesinde meydana geldi.

TAKSİYE BİNDİ GİTTİ
Marketin önüne yanaşan taksiden üstsüz bir şekilde inen kadın, içeri girerek marketten alışveriş yaptı. Market çalışanı ve müşteriyi aldırış etmeyen üstsüz kadın, alışverişini yaptıktan sonra geldiği taksiye binerek bölgeden uzaklaştı.

Olayın ardından polis ekipleri harekete geçti. Araştırma sonucunda taksiciye ulaşan güvenlik güçleri, üstsüz bir şekilde markete giren kadının kimliğini tespit etti. Adresinde bulunamayan ve il dışında olduğunu söyleyen kadın, ifadesi alınmak üzere karakola davet edildi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir