MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli'de çocukların oyuncak sevinci!
Yerel Yönetimler
24 Mayıs 2021 Pazartesi 14:14

Çiğli'de çocukların oyuncak sevinci!

Çiğli Belediyesi, Enpara.com’un Oyuncak Kütüphanesi Derneği desteği ile gerçekleştirdiği projesinin bağlantı noktalarından birisi olarak Çiğlili çocukları oyuncaklarla buluşturdu.

Çiğli Belediyesi, Enpara.com’un Oyuncak Kütüphanesi Derneği desteği ile gerçekleştirdiği projesinin bağlantı noktalarından birisi olmanın mutluğu ile ihtiyaç sahibi çocukları oyuncaklar ile buluşturdu!

Söz konusu proje aracılığı ile bayram süresince ve sonrasında bayramda Çiğli’li çocuklara binlerce oyuncak dağıtımı gerçekleştirildi. Uzun süren kapanma döneminde çÇocukların mutluluğunu artırmak için bayram sevinci yaşaması için belediye çalışanları kapı kapı dolaşarak proje dahilinde olan oyuncakları dağıttı.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, proje sayesinde Çiğli’de yaşayan çocukları oyuncaklarla buluşturduklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Enpara.com’un, Oyuncak Kütüphanesi Derneği desteği ile gerçekleştirdiği projenin bağlantı noktalarından biri olmak bizi projenin başından itibaren çok heyecanlandırdı. Proje sayesinde yaklaşık 3.500 adet oyuncak, çocuklara dağıtmamız için Enpara.com ve Oyuncak Kütüphanesi Derneği aracılığı ile belediyemize gönderildi. Öncelikle Belediye çalışanlarımız oyuncaklara gerekli dezenfeksiyon uygulamasını yaptı. Daha sonra özellikle dezavantajlı bölgelerimizdeki yaşayan çocuklarımızın evlerine gidip hem çocuklarımızla hem de aileleriyle bayramlaştık ve onlara oyuncaklarını hediye ettik. Enpara.com’un bu projesi sayesinde Çiğli’de 3 bin 500 çocuğumuzu oyuncakla buluşturma şansı yakaladık.”

''ZİHİNSEL GELİŞİMLERİNE KATKI''
Oyuncakların çocukların zihinsel gelişiminde çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Başkan Gümrükçü “Ancak oyuncak almak giderek pahalı bir hale gelmeye başladı. Her aile çocuğuna yeterli miktarda oyuncak alamayabiliyor. Enpara.com’un Oyuncak Kütüphanesi Derneği ile gerçekleştirdiği bu proje, bizleri çocuklara ulaşmamızda daha da güçlü hale getirdi. Ben iki kuruluşa da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Destekleri sayesinde daha fazla çocuğumuza ulaşabileceğiz.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir