MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli'de Gediz Elektrik isyanı... Karanlığa mahkum ettiler!
Güncel
22 Temmuz 2024 Pazartesi 12:47

Çiğli'de Gediz Elektrik isyanı... Karanlığa mahkum ettiler!

İzmir'de 2 kişinin yaşamını yitirdiği elektrik akımı faciasında ihmali olduğu iddiasıyla büyük tepki çeken Gediz Elektrik, Çiğli'nin en işlek noktalarından 8001 Sokak'ta vatandaşları karanlığa mahkum ediyor. Çiğli İZBAN İstasyonu'nun hemen yanındaki sokak boyunca hiçbir aydınlatma olmaması vatandaşları tedirgin ederken, Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, "Aydınlatma için defalarca başvurduk ancak dönüş alamadık. Gediz Elektrik'i göreve davet ediyorum" dedi.

SONKALEİZMİR-Çiğli'nin en işlek noktalarından İZBAN istasyonu yanı 8001 Sokak karanlığa mahkum edildi. Gediz Elektrik'in sorumluluk sahasındaki söz konusu alana hiçbir aydınlatma lambası konulmazken, bölge sakinleri gece saatlerinde İZBAN'dan inip evlerine giderken tedirgin oluyor.  Sokak boyunca sadece İZBAN istasyonunun ışıkları yan sokağa yansırken, alandaki tek sokak lambası ise sokağın sonunda yer alıyor.  



BAŞKAN YILDIZ ÇAĞRI YAPTI

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, bölge sakinlerinin talebi üzerine aydınlatma sağlanması için Gediz Elektrik'e defalarca başvuru yaptıklarını söyledi. 

SONKALE'ye konuşan Başkan Yıldız, "Çiğlimizin en merkezi yerlerinden biri. Buranın gece saatlerinde böyle karanlık olması kabul edilebilir değil. Gediz Elektrik'e defalarca başvuru yaptık ama aydınlatma yapmadılar. Yaz dönemi yoğun kullanım nedeniyle yapılamadığını ilettiler. Gediz Elektrik'i göreve davet ediyorum. Bu konunun takipçisiyiz" dedi. 



BÜYÜK TEPKİ VAR 

Alsancak'ta İnanç Öktemay ile Özge Ceren Deniz'in elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği faciada ihmali olduğu iddiasıyla İzmirliler'in büyük tepkisini çeken Gediz Elektrik'le ilgili sosyal medyada da büyük tepki var. Vatandaşlar birçok bölgede elektrik hattı çukurları ve çıplak bırakılan kablolar nedeniyle yetkililere çağrı yapıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir