
Efes Selçuk sokakları bayraklarla donatıldı: 23 Nisan sevincinden 19 Mayıs coşkusuna

Menderes'te Makam Çocuklara Emanet

Onur Günay Eğitim Kampüsü'nde 23 Nisan coşkusu

Okulların çehresi değişti çocukların yüzü güldü

Zeynep Yağmur Yakıcı daha sonra belediye başkan yardımcıları ile telekonferans yöntemiyle görüşme gerçekleştirdi. Küçük başkan, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve bazı önerilerini paylaştı.
Minik Başkan Yapıcı okulunun fiziki yapısının iyileştirilmesini istedi
Minik Başkan Yakıcı, görevi devraldıktan sonra ilk iş olarak okulunun fiziki koşullarının iyileştirilmesi adına taleplerini Başkan Yıldız’a iletti. Hazırladığı dilekçeyi Başkan Yıldız’a sunan Yakıcı, eğitim ortamlarının daha iyi hale getirilmesi konusunda destek istedi. Başkan Yıldız ise dilekçeyi alarak konuyu değerlendirilmek üzere ilgili başkan yardımcısına iletti. Program sonunda Başkan Onur Emrah Yıldız ve Zeynep Yağmur Yakıcı, belediye terasına çıkarak birlikte Çiğli’yi izledi. İlçenin ne kadar güzel ve geniş bir yapıya sahip olduğunu konuşan ikili, 23 Nisan’ın anlam ve önemine yakışır bir tablo sergiledi.
Başkan Yıldız: “Çocuklarımızın hayalleri, geleceğimizi şekillendiriyor”
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen en özel günlerden biri olduğuna vurgu yapan Başkan Onur Emrah Yıldız, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bizlere yüklediği anlamı bir kez daha derinden hissettik. Güzeltepe İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Zeynep Yağmur Yakıcı, belediye başkanlığı koltuğuna oturarak hem sorumluluk duygusunu hem de duyarlılığını en güzel şekilde gösterdi. Zeynep’in okulunun fiziki şartlarının iyileştirilmesiyle ilgili dilekçesi, çocuklarımızın sadece bugünü değil, yarını da düşünen bireyler olarak yetiştiğini gösteriyor. Onun bu bilinçli yaklaşımı beni hem duygulandırdı hem de umutlandırdı. Dilekçesini alarak hemen ilgili başkan yardımcımıza ilettim. Gereken ne varsa yapacağız. Ayrıca başkan yardımcılarımızla yaptığı telekonferansta kendine olan güveni ve merakı takdire şayandı. Zeynep’in gözlerinden yansıyan heyecan, bana da enerji verdi” diye konuştu.