MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme yangını kısmen kontrol altında
Güncel
14 Temmuz 2022 Perşembe 09:36

Çeşme yangını kısmen kontrol altında

İzmir'in Çeşme ilçesinde dün öğlen saatlerinde Karaköy Mahallesi'nde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangın yaklaşık 18 saat sonra kısmi olarak kontrol altına alındı.

Dün saat 13.25 sıralarında Çeşme'nin Karaköy Mahallesi, Karahisar mevkiindeki makilik alanda çıkan, rüzgarın etkisiyle Ovacık ve Zeytineli bölgesinde etkili olan yangın bu sabah havadan müdahalenin tekrar başlaması ile yaklaşık 18 saat sonra kısmen kontrol altına alındı.

Orman Bölge Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri gece boyunca yangının söndürülmesi ve yerleşim yerlerine ulaşmaması için yoğun mücadele etti. Gece saatlerinde alınan önlemler kapsamında Sertur ve Özpamir siteleri boşaltıldı.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Orman Bölge Müdürü Zafer Derince de dün akşam yangın bölgesinde inceleme yaptı.

Soğutma çalışmalarının sürdüğü Çeşme yangınlarında 4 uçak, 6 helikopter, 1 komuta helikopteri, 1 yangın koruma aracı, 55 arazöz, 8 dozer, 6 yer ekibi, 324 işçi, 38 teknik eleman ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye ekipleri görev yaptı.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir