MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme'de 82,5 milyonluk tarla!
Güncel
3 Haziran 2024 Pazartesi 11:00

Çeşme'de 82,5 milyonluk tarla!

İzmir'in gözde tatil beldelerinden Çeşme'deki 11 bin 746 metrekarelik tarla vasfınfaki taşınmaz mahkeme tarafından satışa çıkarıldı. Deniz ve marinaya yakın konumda, 3. derece arkeolojik SİT alanı içerisinde kalan arsa için 82 milyon 502 bin TL muhammen bedel belirlendi. 

SONKALEİZMİR - Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi, ortaklığın giderilmesi nedeniyle Dalyan Mahallesi, Yalı mevkisindeki tarla vasfındaki araziyi satışa çıkardı. 11 bin 746 metrekare büyüklüğündeki taşınmaz için 82 milyon 502 bin 410 TL muhammen bedel belirlendi. 

ARKEOLOJİK SİT ALANI
Satışa çıkarılan taşınmaz 3. derece arkeolojik SİT alanı ve Sürdürülebilir Korma ve Kontrollü Kullanım Doğal SİT alanı sınırları içerisinde kalıyor. Taşınmaza bitişik konumda ise villalardan oluşan siteler yer alıyor. Taşınmaz, denize ve marinaya ise yakın bir konumda yer alıyor. 

Satış ile ilgili yayımlanan ilanda '' imar uygulaması yapılmadan inşaat izni verilemez niteliktedir'' ibaresi de yer alıyor. 

Açık artırma usulü ile yapılacak ilk ihale 11-18 Temmuz, alıcı çıkmaması durumunda ikinci ihale ise 8-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir