MENÜ
İzmir 27°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme Belediyespor BAL'da kaldı...
Spor
4 Mayıs 2023 Perşembe 14:04

Çeşme Belediyespor BAL'da kaldı...

Bölgesel Amatör Lig play-out mücadelesinde Torbalıspor'u 1-0 yenerek ligde kalmayı başaran Çeşme Belediyespor'un teknik direktörü Recep Özçelik, "BAL'da devam edeceğimiz için mutluyum." dedi.

Özçelik, yaptığı açıklamada, ligin bitimine 2 hafta kala takımın başına geçtiğini kaydetti. Takımın Bölgesel Amatör Lig'de devam edebilmesi için tek ihtimalin olduğunu hatırlatan Özçelik, "O da Aliağa'nın 3. Lig'e çıkması ve sonrasında play-out maçı oynayıp kazanmamızdı ve bu ihtimal gerçekleşti. Aliağa’nın profesyonel lige çıkması sonrası Torbalıspor'u da play-out maçında 1-0 yenerek BAL'da devam etme hakkı kazandık." diye konuştu.

Özçelik, Çeşme Belediyespor deneyimli ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bir kulübü değiştirmek veya yeni felsefe yerleştirmek kolay değildir, sabır ve süreç ister. Çok az zamanımız olduğu için fiziksel anlamda ve oyun felsefesi anlamında ufak değişiklikler yapabildik. Futbol, özellikle ülkemizde skor odaklı olduğu için yaptığımız hamleler işe yaramış gibi gözüküyor. BAL'da devam edeceğimiz için mutluyum. Bu galibiyeti Çeşme halkına armağan ediyoruz. Kısa süre de olsa bize çalışma fırsatı veren yönetimimize, bizlerle birlikte uyumlu çalışan personelimize ve oyuncularımıza teşekkür ederiz."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir