MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme Belediyesi sağlığa da el attı! EVDE TEDAVİYİ ÇOK SEVDİLER...
Yerel Yönetimler
3 Aralık 2020 Perşembe 12:25

Çeşme Belediyesi sağlığa da el attı! EVDE TEDAVİYİ ÇOK SEVDİLER...

Çeşme Belediyesi'nin kısa süre önce faaliyete soktuğu Dr. Tayfun Aydemir Sağlıklı Yaşam Merkezi yurttaşlardan yoğun ilgi görmeye başladı. Sadece son 1 ayda 200'e yakın Çeşmeli'ye evde bakım hizmeti verildi. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Her şey söz verdiğimiz gibi" dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışı ve hayata geçirdiği projelerle öne çıkan Çeşme Belediyesi, sağlık alanında da fark yarattı. Başkan M. Ekrem Oran’ın bir ilke imza atarak hayata geçirdiği Çeşme Belediyesi Dr. Tayfun Aydemir Sağlıklı Yaşam Merkezi yurttaşlardan yoğun ilgi görüyor. Çok kısa süre önce açılmasına rağmen son 1 ayda yaklaşık 200 hastaya sağlık hizmeti veren yaşam merkezinde, 2 Sosyolog, 1 Psikolog, 1 Fizyoterapist, 1 Fizik Tedavi teknikeri, 2 hemşire ve 1 berber yer alıyor. 1 hasta nakil aracı bulunuyor. Uzman kadrosu ile Ilıca’da faaliyet gösteren tesis, şuana kadar 20 yara bakım, 50 Fizik Tedavi, 50 ön değerlendirme ve muayene ziyareti, 70 de hasta nakil olmak üzere yaklaşık 200 kişiye tedavi hizmeti sundu. Hasta Nakil Aracı ve Evde Sağlık Hizmetleri’nden faydalanmak isteyen vatandaşlar  0232 729 87 29 numaralı telefonu arayıp randevu alabiliyor.

“Her şey söz verdiğimiz gibi…”

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, sosyal belediyecilik anlayışı ile verdiği sözleri tek tek hayata geçirdiklerini belirterek; “Çeşme Belediyesi olarak amacımız, evde yaşlı ve yatalak hastalara bakım hizmetleriyle birlikte bu kişilere koruyucu, önleyici sağlık hizmetler vererek hasta ve hasta yakınlarının yaşam kalitesini attırıp evlerinde konforu yaşatarak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmektir” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir