MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cemil Tugay mazbatayı aldı, devir teslim yarın!
Güncel
5 Nisan 2024 Cuma 18:17

Cemil Tugay mazbatayı aldı, devir teslim yarın!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Cemil Tugay, mazbatasını aldı. Başkan Tugay, “ Tüm İzmir'e, halkımıza, hepimize hayırlı olsun. Güzel bir 5 yıl olsun. Güzel bir başlangıç olsun”  dedi. Devir teslim töreni ise yarın saat 12.00'de Tunç Soyer'in de katılımıyla Egemenlik Evi'ndeki başkanlık makamında yapılacak.

SONKALEİZMİR- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, mazbatasını aldı. CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ile yurttaşlar da mazbata törenine katıldı. Başkan Tugay'a mazbatasını İzmir İl Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Mehmet Uyar verdi. Uyar, Tugay'a başarılar diledi.

“GÜZEL BİR 5 YIL OLSUN”

Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan Başkan Tugay, “Mazbata bizim için çok değerli ve anlamlı. Bunun arkasında on binlerce CHP'linin emeği var. Milyonlarca insanın oyu var. Herkese çok teşekkür ediyorum. İl ve ilçe seçim kurullarına verdikleri emekler için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrası bizim için çalışmak olacak. Yarın öğlen saatlerinde devir teslim töreni planladık. İzmir Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında olacak. Tüm İzmir'e, halkımıza, hepimize hayırlı olsun. Güzel bir 5 yıl olsun. Güzel bir başlangıç olsun. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

DEVİR TESLİM YARIN

Mazbatanın ardından merakla beklenen devir teslim töreni de netlik kazandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ndeki devir teslim töreni yarın yapılacak. Saat 11.30'da Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakacak olan Tugay, saat 12.00'de Konak'taki belediye başkanlık makamı olarak kullanılan Milli Egemenlik Evi'ne geçecek. Burada, Tunç Soyer'in de katılımıyla devir teslim töreni gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir