MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cemil Tugay'dan Tunç Soyer açıklaması!
Güncel
11 Mart 2024 Pazartesi 11:03

Cemil Tugay'dan Tunç Soyer açıklaması!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, katıldığı canlı yayında Tunç Soyer ile ilgili soruya yanıt verdi. Tugay, ''Soyer ile görüştüm, randevu talep ettim. Görüştüm, açık yüreklilikle düşüncelerimi söyledim, fotoğraf çektirmek istedim, kabul etmedi'' dedi. 

Cemil Tugay Now TV'de İlker Karagöz'ün sorularını yanıtladı. 

Tugay, Tunç Soyer ile ilgili yaptığı '' 1 dakika bile yanımda durmadı'' açıklaması ile ilgili yöneltilen soruyu şu şekilde yanıtladı;


“Bu sözler dost ortamında duygusal anlamda söylenen sitem sözüdür. Bu konuyu uzatmak istemiyorum. Çok açık şekilde anlaşıldı kime söylediğim. Soyer Bey ile ilgili sitemdir. CHP’nin neferiyim. Partimin kazanması için mücadele ediyorum. Polemik içinde olmak istemiyorum. Toplantıda olannlarla dertleşme isteğim vardı. Sadece Soyer’e de değil sitemim. Adaylaşmamdan kaynaklı olarak gerçeklikle alakası olmadığı halde AK Parti’nin adayı ile başa baş bir durum varmış gibi algı içinde olanlar var. Benim yetersiz olduğuma dair çarpıtılan konular var. İlk adaylaştığımdan güne böyle. Parti üst kesiminden gelen sorunlar da bunlar. Biz siyaseti niye yapıyoruz. Bugün ben yarın başkası. Bu bir bayrak yarışı, başkaları devam edecek” 

''FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İSTEDİM KABUL ETMEDİ''

 “Soyer ile görüştüm, randevu talep ettim. Görüştüm, açık yüreklilikle düşüncelerimi söyledim, fotoğraf çektirmek istedim, kabul etmedi. Üzüldüm. Henüz istenen desteği göremiyorum. Biz rakip değiliz. Aynı partinin halef selef belediye başkanlarıyız. İnşallah İzmirliler seçerse devam edecek. Tunç Bey ile çok iyi bir hukukumuz vardı. Bizde bıraktığı bir şey var. Burada olmamamızın nedeni CHP’nin dünya görüşünü, dünyaya sunacağı güzellikleri sunmaktır. O gün bir yanlış anlama olasılığı da oldu. Tunç Başkanın İstanbul’da çalışmasına tepki göstermedim. Fırsatım olsa ben de gitsem. Sitemim yanımda olamamasıydı. Bu dönemde Ekrem Başkanın başarısı önemli ve onun yanında olması desteklediğim bir şey. O gün duygusal tepki verdim. Bizim yapmamız gereken; asıl işi yapmamız gerekiyor. Tunç Başkan ile ilgili değil parti içinde yarışı bir şekilde partinin başarısına katkı koymak yana başarısızlığına yol açmaya çalışmak gibi çalışmaların olmasına üzülüyorum” 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir