MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Celil Anık'tan istifa kararı!
Güncel
18 Ekim 2024 Cuma 15:29

Celil Anık'tan istifa kararı!

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, yaptığı yazılı açıklamayla başkanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Zimmet suçu işlediği gerekçesiyle 5 yıl hapis cezası alarak cezaevine gönderilen, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık görevinden istifa etti. Yazılı bir açıklama yapan Anık şunları kaydetti:

“Başsavcılığın karara itiraz etmesine ve hukuki süreç devam etmesine rağmen, odamızın mali ve yönetimsel işleyişine zarar vermeyen bir işlemden dolayı suçlandım. Suçsuzluğumu kanıtlamak için hukuk mücadelemi kararlılıkla sürdüreceğim. Gerçeklerin ortaya çıkacağına ve adaletin yerini bulacağına olan inancımı hiç kaybetmedim. Güneş balçıkla sıvanmaz. Hukukun üstünlüğüne olan inancımız tamdır ve bu sürecin sonunda adaletin yerini bulacağına dair umudum güçlüdür.”

Anık, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu ve bu süreçte kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Anık, "Birlik ve dayanışma ruhumuz, bu zorlu süreci aşmamızda en büyük güvencemiz olacak" dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir