MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Camide Çav Bella videolarını paylaşmıştı... O isimden açıklama geldi!
Güncel
21 Mayıs 2020 Perşembe 09:37

Camide Çav Bella videolarını paylaşmıştı... O isimden açıklama geldi!

İzmir'de Konak, Karşıyaka, Çiğli ve Buca'da bazı camilerden Çav Bella şarkısının çalındığı videoları paylaştığı için bazı çevrelerden tepki gören CHP İzmir eski il başkan yardımcısı Banu Özdemir'den açıklama geldi. Özdemir, "Başkalarının çektiği videoları paylaşıp, müftülüğün bu konuda ne yaptığını sormam üzerine hakkımda linç kampanyası başlatıldı. Saldırıya geçen aktroller bana kutsal değerleri öğretemez. Bu ayıbın faillerinin bulunması için yetkilileri göreve davet ediyorum" dedi

SONKALEİZMİR-İzmir'de bazı ilçerdeki camilerin hoparlörlerinden Çav Bella şarkısının çalındığı videoları sosyal medyadan paylaştığı için tepki gören CHP İzmir eski il başkan yardımcısı Banu Özdemir kendini savundu. Başkaları tarafından çekilen videoları paylaşıp müftülüğün bu konuda ne yaptığını sorduğunu belirten Özdemir, "Dini değerlerimize herhangi bir saygısızlık yapma kastım bu zamana kadar olmadı, bu zamandan sonra da inancım gereği olmaz. Paylaşımımda dini değerler üzerine olumsuz bir düşünce veya ima yoktur. Bu şekilde yaratılmaya çalışılan bir algı vardır. Bu algı operasyonu neticesinde incinen vatandaşlarımız varsa yapmadığım bir şey için yine de özür dilerim" dedi.
ASIL FAİLLER BULUNSUN
Özdemir açıklamasına şöyle devam etti: Bugün birbirine düşüp ipliği pazara çıkan gündem değiştirmek için saldırıya geçen aktroller bana kutsal değerleri öğretemez.Şu anda görevim olmadığı halde her zamanki gibi Cumhuriyet Halk Partisi'ne saldırı kampanyasına başladılar.İl başkan yardımcılığı görevlerim önceki dönemlerdedir. Bunu bile bile söylemek manidardır. Asıl ayıbın faillerinin bulunması için yetkilileri göreve davet ediyorum.Konunun takipçi olacağımın da bilinmesini istiyorum." 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir