MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'lilerin oylarıyla seçildi, doğa olayında CHP'li belediyeleri sorumlu tuttu!
Güncel
26 Kasım 2023 Pazar 13:25

CHP'lilerin oylarıyla seçildi, doğa olayında CHP'li belediyeleri sorumlu tuttu!

İttifak nedeniyle CHP listelerinden İzmir 1. Bölge 6. sıra adayı olarak seçime giren ve milletvekili seçilen DEVA Partili Seda Kaya Ösen, 6 aylık sessizliğini bozdu. Ösen, İzmir'e adeta bir kabus yaşatan deniz yükselmesi olayında CHP'li belediyeleri hedef aldı. CHP sayesinde meclise giren DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, "30 senelik altyapı sorununu çözmek için farklı bir belediyecilik anlayışı şart" açıklamasını yaptı.

SONKALEİZMİR- İzmir'in özellikle Karşıyaka Bostanlı ve Alsancak Kordon bölgelerinde büyük hasara yol açan deniz taşması olayının ardından yaraları sarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Geceden bu yana belediye ekiplerinin "tam teyakkuz" halinde çalıştığı bölgelerde, yurttaşın ve esnafın sorunları giderilmeye çalışılırken, DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

CHP'Lİ BELEDİYELERİ SUÇLADI

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan seçimlerde, ittifak nedeniyle CHP listelerinden İzmir 1. Bölge 6. sıra adayı olarak seçime giren ve milletvekili seçilen DEVA Partili Ösen, anormal bir doğa olayının ardından yaşanan doğal afette belediyeleri suçladı.

FARKLI BİR BELEDİYECİLİK ŞART!

CHP ve CHP seçmeni sayesinde meclise girmesine rağmen, CHP'li belediyeleri hedef alan Ösen, sosyal medya hesabından, "Deniz taşması ardından Alsancak ve Bostanlı’da birçok dükkan, araba kullanılamaz hale geldi, evleri su bastı.  İklim değişikliği bir gerçek, fakat bu sahnelere çocukluğumdan beri aşinayım. İzmir’in 30 senelik altyapı sorununu çözmek için farklı bir belediyecilik anlayışı şart" açıklamasını yaptı.

6 AY SESSİZ KALDI, FIRSATI KAÇIRMADI

Seçimler öncesinde, DEVA Partisi'nin İzmir İl Başkanlığı görevini yaptığı dönemde de AK Parti'den ziyade CHP'li belediyelere dönük muhalefetiyle İzmir'de öne çıkan Ösen, ittifak politikaları gereği bir süredir sessizdi. Fakat Ösen'in sessizliği 14 Mayıs'taki seçimlerin ardından sadece 6 ay sürdü. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir