MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP lideri Özgür Özel'den İzmir açıklaması...
Politika
3 Ocak 2024 Çarşamba 15:37

CHP lideri Özgür Özel'den İzmir açıklaması... "İnce eleyip sık dokuyoruz"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçim öncesi İzmir adayı ile ilgili, "İzmir CHP’nin kalesi. İzmir’i ince eleyip sık dokuyoruz. Geçen hafta 46 milletvekili arkadaşımızı gönderdim. Üç gün boyunca dolaştılar, her ilçenin raporu geliyor. Bunun Tunç Soyer’in memnuniyet anketlerinde çıkmaması olarak yorumlanması doğru değil. Hepimiz en iyi sonucun arayışındayız" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci Murat Yetkin'in sorularını yanıtladı. 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili konuşan Özel, İzmir adayı konusuna ayrı parantez açtı. Özel şunları söyledi:

"İzmir CHP’nin kalesi. İzmir’i ince eleyip sık dokuyoruz. Geçen hafta 46 milletvekili arkadaşımızı gönderdim. Üç gün boyunca dolaştılar, her ilçenin raporu geliyor. Bunun Tunç Soyer’in memnuniyet anketlerinde çıkmaması olarak yorumlanması doğru değil. Kendisiyle arkadaşız, aynı okulda, Bornova Anadolu Lisesinde okuduk. Hepimiz en iyi sonucun arayışındayız. Perşembe günü Parti Meclisi toplantısı ardından, aralarında büyükşehirlerin de bulunduğu adayları açıklamayı düşünüyoruz. Cuma günü de Ekrem Bey İstanbul’un ilçe adaylarını açıklayacak, ben de orada olacağım. Biliyorsunuz ben Parti Meclisinden yetki almadım. MYK’ya da yetki almadık. Daha önce iki ayda bir yapılan PM toplantılarını her hafta yapıyor, her kararı tartışarak alıyoruz. Arkadaşlar da memnun bu durumdan.”

ZORLAYACAK ADAY BULAMIYORLAR

Özgür Özel, Ankara ve İzmir'de AK Parti'nin aday bulamadığını öne sürerek, "İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş’ın karşısında ölçmedikleri kişi kalmamış. Ekrem Bey’e karşı 20, Mansur Bey’e karşı 12 ismin başarı şansını ölçtüklerini duyuyoruz. Ama hâlâ adaylarımızı zorlayacak adayları bulamıyorlar” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir