MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li gençlerden provokasyona en güzel cevap!
Güncel
24 Mayıs 2020 Pazar 17:40

CHP'li gençlerden provokasyona en güzel cevap!

İzmir'de camilerde çalınan 'Çav Bella' şarkısıyla hedefe oturtulmak istenen CHP'den dikkat çeken bir çıkış geldi.

SONKALEİZMİR- Pandemi süreci boyunca sosyal yardım çalışmaları ile adından söz ettiren CHP İzmir Karşıyaka Gençlik Kolları, bu kez de bir caminin eskiyen dış cephesi için kolları sıvadı. Gençlik Kolları üyesi yaklaşık 20 kişilik grup, Yamanlar Köyü ziyaretlerinde fark ettikleri, caminin eskiyen ve hasar gören dış cephesini onardı. Arife günü caminin bakım ve onarım çalışması tamamlandı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay da CHP'li gençlere destek verdi. Başkan Tugay, eline fırça alıp duvarları badana etti.

İBADETHANELERİMİZ HER ZAMAN KUTSALIMIZ

Sosyal yardım ve erzak dağıtımı sırasında Yamanlar Köyü Camii'nin duvarının kötü görüntüsünü fark ettiklerini anlatan CHP Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı Burak İnanır, "Pandemi süresince hep halkımızın yanındaydık.. Bayram öncesinde de halkımız için yapılabilecek en iyi işlerden birinin bu caminin duvarlarını onarmak olduğunu düşündük. Parti örgütündeki arkadaşlarımızla birlikte boya ve tamir malzemesi alıp, duvarları onardık ve boyadık.. CHP olarak ibadethanelerimizi her zaman kutsalımız olarak görüyoruz.. Provokasyonlara asla pirim vermeyeceğiz" diye konuştu.

İzmir'de camilerdeki Çav Bella ve Yuh Yuh şarkılarının çalındığı provokasyon sonrası, sosyal medya paylaşımları nedeniyle CHP İzmir eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir tutuklanmıştı. Özdemir'in tutuklanması tepki çekmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir