MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Yücel'den Gürbüz'e destek AK Parti'ye veryansın!
Politika
6 Aralık 2020 Pazar 14:30

CHP'li Yücel'den Gürbüz'e destek AK Parti'ye veryansın!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz'ün "kurtarılmış bölge" açıklamasına destek verdi. "Tüm Foçalılar'ın ve İzmirliler'in anladığı sözleri yine bir tek AKP'li yöneticiler anlamamış" diyen Yücel, AK Parti'yi topa tuttu.

SONKALEİZMİR- CHP İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tüm Foçalıların ve İzmirlilerin anladığı sözleri yine bir tek Akp’li yöneticiler anlamamış. Ya da anlamak işlerine gelmemiş. Kaçıncı keredir söylüyoruz anlamıyorsunuz! Bu tarz siyaset İzmir’de tutmaz, iktidarınızı da kurtarmaz. Vatan haini alçak Fetö terör örgütü üyelerini devletin tüm kurumlarına yerleştiren, kırmızı bültenle aranan terörist Osman Öcalan'ı devletin televizyonuna çıkartan, terörist başı Apo'nun mektubunu televizyonlarda okuyan, devletin fabrikalarını bir bir satan bir anlayıştan geliyorsunuz, şimdi kalkmış vatan millet edebiyatı yapıyorsunuz. Hadi ordan! Bu tür suni gündemler yaratarak İzmir’i germe, ekonomi kriz ve salgın yönetimi konusundaki beceriksizliğinizi unutturma çabanız boşuna. Kimse merak etmesin?" ifadelerine yer verdi.

Yücel'in Başkan Gürbüz'e de destek verdiği bu açıklamaları CHP'lilerden beğeni aldı.

SÜREKLİ DE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Foça Belediye Başkanı CHP'i Fatih Gürbüz'ün belediye meclisinde Foça'ya yönelik 'kurtarılmış bölge' ifadeleri AK Partililer'in tepkisini çekmişti. Çok sayıda AK Partili ve AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Başkan Gürbüz'e tepki göstermişti. Gürbüz de yanlış anlaşıldığını açıklamıştı.

(Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz (solda) ve CHP İl Başkanı Deniz Yücel (ortada) önceki gün bir araya gelmişti)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir