MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Vekilin çamaşır makinesi isyanı! ANNEM ÖLEBİLİRDİ...
Güncel
26 Ocak 2022 Çarşamba 13:30

CHP'li Vekilin çamaşır makinesi isyanı! ANNEM ÖLEBİLİRDİ...

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, kulakları ağır işiten 78 yaşındaki annesine ait çamaşır makinesinin alev aldığını, çok ciddi bir tehlike atlatıldığını duyurdu. "Banyodan duman çıktığını fark etmemiş ya da makinayı yatarken açmış olsaydı çıkan yangından ve yayılan dumandan ölebilirdi" diyen Bayır, itfaiyenin "yangının makinadan çıktığını" rapor etmesine karşın firmadan muhatap bulamamalarına da tepki gösterdi.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, önceki gün annesi Güler Bayır'ın (78) yaşadığı tehlikeli bir olayı sosyal medya hesabından aktardı. Olaya ilişkin fotoğrafları da paylaştı.

KULAKLARI AĞIR İŞİTİYOR...

Kulakları ağır işiten anne Güler Bayır'ın akşamüzeri çamaşırları içine atıp çalıştırdığı makinenin alev aldığını anlatan CHP'li Bayır, "Banyodan duman çıktığını fark etmemiş ya da makineyi yatarken açmış olsaydı çıkan yangından ve yayılan dumandan ölebilirdi" dedi.


Bayır, itfaiye raporunda, yangının çıkma nedeninin "çamaşır makinesinden kaynaklı" olarak yazıldığını, evin elektrik tesisatında da herhangi bir sorun bulunmadığını belirtirken, firma yetkililerine sitem etti.

Tacettin Bayır, "Müşteri hizmetlerini aradığınızda muhatap olacak mağduriyetinizi bildirecek biri yok. Ardı ardına dört kez aramamıza rağmen; sesli yanıt sistemi karşınıza çıkıyor ve sürekli adınızı soyadınızı sorup, sorunu yazmanızı belirterek; sistemden devre dışı bırakıyor. Siz siz olun çamaşır makineniz Beko ise, tedbiri elden bırakmayın!" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir