MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Sertel'den Pakdemirli'ye jet yanıt.. Lanetlediğimizi görmüyorsa yangını da görmüyordur
Politika
2 Eylül 2019 Pazartesi 16:07

CHP'li Sertel'den Pakdemirli'ye jet yanıt.. Lanetlediğimizi görmüyorsa yangını da görmüyordur

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin "Yangını üstlenen PKK’yı da lanetlemelerini beklerdik ama olmadı" açıklamalarına CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'den jet yanıt geldi. Önceki gün SONKALEİZMİR'e verdiği mülakatta söylediği, "Bu ormanları kim yaktıysa ona lanet olsun. PKK'ysa PKK, başkasıysa başkası. İnsanı sevmeyen, doğayı sever mi yeşili sever mi" sözlerini anımsatan Sertel, "Bu bakan bunu görmüyorsa, duymuyorsa orman yangınını da görmez" dedi.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin İzmir Ticaret Borsası'nda düzenlenen Geleneksel İlk Ürün Töreni’nde söylediği, "İzmir’deki orman yangınında ‘ormana yetersiz müdahale’ diye bizi ağır eleştiren siyasetçilerin, yangını üstlenen PKK’yı da lanetlemelerini beklerdik, ama olmadı. Herhalde bundan sonra olacaktır diye düşünüyorum" sözleri polemik yarattı. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'den Bakan Pakdemirli'ye yanıt geldi.
Yangının ardından PKK'yı lanetlediğini vurgulayan Sertel, Pakdemirli'ye yüklendi. Önceki gün SONKALEİZMİR'e verdiği mülakatta söylediği, "Bu ormanları kim yaktıysa ona lanet olsun. PKK'ysa PKK, başkasıysa başkası. İnsanı sevmeyen, doğayı sever mi yeşili sever mi" sözlerini anımsatan CHP'li Sertel, "Biz çok açık ve net bir şekilde terör örgütünü kınadık. Ayrıca, biz o söyledi diye de kınamıyoruz. Başından beri terör örgütünün tam karşısında duran Cumhuriyet Halk Partisi var. Sayın bakan bunu görmüyor mu? Bu bakan bunu görmüyorsa, duymuyorsa orman yangınını da görmez. Bizim terör örgütüne karşı tavrımız çok net" diye konuştu.
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir