MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Sertel ''Son Padişah RTE'' yazılı araçla ilgili yeni görüntüler paylaştı...
Politika
10 Haziran 2022 Cuma 12:16

CHP'li Sertel ''Son Padişah RTE'' yazılı araçla ilgili yeni görüntüler paylaştı...

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in TBMM Dikmen Kapısı'ndan çıkarkenki fotoğraflarını paylaştığı, arka camında “Son Padişah RTE” yazılı özel plakalı araçla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. TBMM İdare Amiri Erkan Haberal'ın Sertel'e yolladığı kamera kaydında o aracın meclise alınmadan çıkışa yönlendirildiği görüldü.

SONKALEİZMİR-CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, önceki gün fotoğrafını servis ettiği, arka camında "Son Padişah RTE" yazılı araçla ilgili yeni bir bilgi paylaştı.

TBMM Dikmen Kapısı'ndaki 37 saniyelik güvenlik kamerası görüntüsünü paylaşan Sertel, " TBMM Meclis İdare Amiri Erkan Haberal, camının arkasında ‘Son Padişah RTE’ yazılı aracın Meclis Dikmen kapısından girişini ve polisler tarafından içeri alınmadan çıkış kapısından geri gönderildiğinin görüntülerini yolladı. Kendisine teşekkür ederim, ben kapıdan çıkışını çekmiştim” notunu düştü.

Sertel'in paylaştığı kayıtta, arka camındaki yazı tepki çeken o aracın polis ekiplerince meclise alınmadığı, direkt çıkışa yönlendirildiği görüldü.

FOTOĞRAF PAYLAŞIP TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Sertel önceki gün sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı:

"Bugün meclis kapısından çıkarken bir araç gördüm ve fotoğrafını çektim. Camında, 'Son Padişah RTE' yazıyordu ve plakası özeldi. Meclise üzerinde Atatürk resmi bulunan tişört ile girmek yasak ama padişahlığını ilan ettikleri RTE yazısı ile girmek serbest. Bugünler geçecek."

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir