MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Salıcı'nın ardından Murat Bakan da korona oldu... O toplantıya katılanlar diken üstünde!
Güncel
10 Şubat 2022 Perşembe 11:58

CHP'li Salıcı'nın ardından Murat Bakan da korona oldu... O toplantıya katılanlar diken üstünde!

CHP İzmir İl Teşkilatı'nın geçen cumartesi günü Fuar İzmir'de düzenlediği yemeğe katılan ve 4 gün sonra koronavirüs testi pozitif çıkan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın ardından bir haber de CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'dan geldi. Murat Bakan, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Gözler, Fuar İzmir'deki bine yakın kişinin katıldığı o yemekli toplantıya katılanlara çevrildi.

SONKALEİZMİR- Haftasonunu İzmir'de geçiren CHP Parti Örgütü Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenmelerinden Sorumlu Oğuz Kaan Salıcı'nın koronavirüs testisinin pozitif çıkması sonrası CHP camiasında alarm zilleri çalmaya başladı. CHP İzmir Millevekili Murat Bakan da bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yapıp koronavirüse yakalandığını duyurdu. CHP'i Bakan, "Covid19 testim pozitif çıktı. Son günlerde temas ettiğim tüm dostlarımın kendilerine dikkat etmelerini rica ederim" dedi.

Bu açıklamanın ardından CHP İzmir'de gözler geçen cumartesi günün yapılan, bine yakın kişinin katıldığı Fuar İzmir'deki o toplantıya ve Salıcı ile Bakan'ın da yer aldığı etkinliklere çevrildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binasını ziyaret etmiş, yeni partililere rozet takılması törenine katılmıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Tunç Soyer'le de görüşen Salıcı, İzmir Mardinliler Federasyonu'nu da ziyaret etmişti.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir