MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Kılıç'tan AK Partili isme sert yanıt!
Güncel
9 Mart 2022 Çarşamba 14:48

CHP'li Kılıç'tan AK Partili isme sert yanıt!

CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, AK Parti Karaburun İlçe Başkanı Adem Avcı’nın CHP Grup Başkanvekili Engin Altay hakkındaki iddialarına tepki gösterdi. 

Kılıç, konuya dair yaptığı açıklamada, '“Grup Başkanvekilimiz Sayın Engin Altay ile ilgili ‘Karaburun’da arkadaşlarım görmüş’ diyerek ipe sapa gelmez açıklamalarda bulunan AKP’nin Karaburun İlçe Başkanı yine üfürmüş. Ne evrak üzerinde ne de başka bir biçimde Sayın Altay’la alakası olmayan, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden alınan izinler üzerinden yapılan villa inşaatını gündeme getiren şahıs yine baltayı taşa vurmuş” ifadesini kullandı.

 Avcı'ya sert sözlerle yüklenen Kılıç, şöyle devam etti: 

“Karaburun Kaymakamı’nın yasaların arkasından dolanarak aldığı ‘zeytin salamura tesisiyle’ ilgili imar iznine kılıf uydurmak için belediye başkanımıza saldıran zat-ı muhterem bu kez çıtayı yükseltmiş. Uzun süredir belediye başkanımız hakkında yürütülen karalama kampanyasına öncülük eden, mülki idare amirine kayyumluk vaatlerinde bulunan ilçe başkanı artık herkes için problem haline gelmiştir. Buradan uyarıyoruz; sana buradan ekmek çıkmaz. Biz sizin yaşadığınız kuyruk acısını biliyoruz. Hevesinizin kursağınızda kalmasının getirdiği hırsla ancak iftira atarsınız, yalana başvurursunuz. Size ne Karaburun halkının seçtiği belediye başkanını ne de Karaburun’un kamu kaynakları üzerinden sağlamaya çalıştığınız rantı yedirmeyeceğiz!” 

AK Parti Karaburun İlçe Başkanı Adem Avcı, CHP'li Altay'ın Karaburun'da kaçak villa yaptırdığını iddia etmiş, Altay ise söz konusu iddiaları yalanlayarak tazminat davası açacağını duyurmuştu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir